Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
miki002
üzenetére
Én aztán tudom
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.
Másrészt, ha eljutnák odáig, hogy pl. egy komplett filmet meg tudjak rajta nézni, és nagyjából az elégedettség érzése töltene el, akkor azon nyomban kezdenék agyalni rajta, hogy na akkor nem is lett ez olyan rossz, akkor milyen lenne, ha szerválnák bele egy full-HD monitort, jobb lencséket, stb. Ez egy nagyon hosszú folyamat része lesz a jövőben.
Egyelőre csak és kizárólag az ár ami számít. És ha sikerül tipikusan sz*rból várat építeni, nem fogom rá sajnálni a több pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.