Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
miki002 #3123 üzenetére
Én aztán tudom
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.
Másrészt, ha eljutnák odáig, hogy pl. egy komplett filmet meg tudjak rajta nézni, és nagyjából az elégedettség érzése töltene el, akkor azon nyomban kezdenék agyalni rajta, hogy na akkor nem is lett ez olyan rossz, akkor milyen lenne, ha szerválnák bele egy full-HD monitort, jobb lencséket, stb. Ez egy nagyon hosszú folyamat része lesz a jövőben.
Egyelőre csak és kizárólag az ár ami számít. És ha sikerül tipikusan sz*rból várat építeni, nem fogom rá sajnálni a több pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest