Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
miki002
üzenetére
Én aztán tudom
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.
Másrészt, ha eljutnák odáig, hogy pl. egy komplett filmet meg tudjak rajta nézni, és nagyjából az elégedettség érzése töltene el, akkor azon nyomban kezdenék agyalni rajta, hogy na akkor nem is lett ez olyan rossz, akkor milyen lenne, ha szerválnák bele egy full-HD monitort, jobb lencséket, stb. Ez egy nagyon hosszú folyamat része lesz a jövőben.
Egyelőre csak és kizárólag az ár ami számít. És ha sikerül tipikusan sz*rból várat építeni, nem fogom rá sajnálni a több pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.