Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Hát ja, csak nem hinném, hogy az analóg jel minősége megfelelő lenne....
Nem olyan rossz az. Ha az LCD vezérlő áramkör megfelelően rá tud állni, az összes pixel a helyén lesz, az élességet ettől fogva az LCD határozza meg. Ami tökéletlen lehet, az az intenzitási értékek digitalizációja körül keresendő, úgy mint zaj-érzékenység, ill. a 8 bites értékek analóg jelszintekkel való nem-egybeesése. (Ezt szépen megfogalmaztam, de azért talán érthető.
)
Bár ki tudja, hogyha szétszeded a digitális jelet, milyen minőséget kapsz vissza..
Elvileg semennyit sem kell romlania, csak nem tudom, van-e erre egyszerű megoldás.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Uraim, ezzel a dologal, csak még nagyobb gondot csináltok magatoknak. De figyelemmel kísérem a dolgot. Kíváncsian várom a végredményt, ilyet még biztosan nem csináltak a DIY keretein belül.

domi007 #256: Egyelőre 3 ígéretem is van, innen a ph-ról, azt még kivárom, mert ezeket a rendelgetős netes dolgokat nem nagyon szeretem. Azért köszi a keresést.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)