- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D33juice187
csendes tag
Hello Hello Hello!
Sracok, en feladom, lehet gyenge vaok, vagy csak az ero" nincs velem, de en belehuzom mostmar ebbe a projektbe a hajam szalat.
Szo mi szo, elado nehany cucc!!! ES ELHIHETITEK BAROMI OLCSON!!!
Eloszor is, vettem egy kis LCD Monitort: - Asus 16"VW161-D http://www.kaosat.net/?p=523
Szetkaptam ahogy a kepen van, a kabeleket meghosszabbitottam szakszeruen, szoval nincs vele gond, le is teszteltem. Az LCD tutin megy se karc se semmi, a folia az LCD-n van, szoval akinek folia nelkul kell, az le kell aztassa.
Tehat az LCD, tutin megy, nehany tartozek is megvan hozza. Kepet kuldok az erdeklodonek, amennyiben erdekli, hogy nez ki most.Vettem egy pesti sractol 2 db Freshnelt, pici karc van rajta, de nem zavar be semmibe, mert epp a csomagolas miatt van benne a karcolas. tehat tokeletes.
Kb ennyi.
Akit erdekel, az irjon, es kuldom a fotokat.
Ar:LCD: 6.000 Ft
Freshnel 2 DB: 10.000 FtOlcsok a cuccok, mert en mar nem tartom itt, hatha lesz idom vagy kedvem valamikor hogy ujra belefogjak, inkabb veszek egy 105Cm LED tv-t oszt csokolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest