Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Norcs82
csendes tag
Ha lesz rá igény akkor BP-n akár házhoz is mennék. Persze ha sok igénylést kapnék akkor jobb lenne ha elhoznák nekem és adnék egy időontot, hogy mikor jöhetnének érte

De mondom ez attól függ, hogy szüksége van e erre az embereknek. Őszintén szólva nagyon lehangolt a dolog amikor megtudtam, hogy gyárilag a monitorok színhelyessége valami borzalom. Sokat szoktam Photoshop-al dolgozni, nyomtatni. Meg kell hagyni azért van különbség a nyomtató és a monitor színei közt. Azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen kalibrálás után mennyire lennének mások a megjelenített képek, 3D-s alkalmazások, játékok színei.
Egyelőre várok, hogy kapok e még elegendő hozzászólást amiből leszűrhetem, hogy van e értelme belekezdenem vagy nincs. Elvégre nem mondhatnánk, hogy a padlót súrolják eme eszközök árai.
Aktív témák
- Macska topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest