Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
maga a műtét helyi érzéstelenítésben történt, tényleg semmit nem lehetett érezni, csak látni. szemcsepp, utolsó vizsgálat, aztán irány a műtő. a fejet rögzíteték egy párnában, majd szemhéjterpesz, meg egy "sablon" a szem elülső részére. egy kaccsal lekaparta a hámréteget (picit homályosodott a látás), majd beállította a gépet, ami utána kattant párat, amikor elpárologtatta lézerrel a felszínt. utána a másik szemnél ugyan ez. valami kenőcsöt beletettek, aztán kaptam egy szép békaszemet, amin keresztül lehetett látni, de a szemet védi, lehetett hazamenni. ekkor még hatott az érzéstelenítő, nem volt nagy probléma. estére elmúlt a hatása, előkerült a cataflam, és 2 napig csukott szemmel voltam. aztán gyorsan javult, 3 nap után már nem volt vele különösebb gond, csak csepegtetni kellett bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest