- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cornelius
tag
Dehogynem, csak már únja.
Valami új kellene neki. Én meg belefutottam eddig 3 olyan játékba, amit ugyan sikerült felinstallálni (kb 20 perc egy-egy install
) és utána élvezhetetlen a játék. A gyerek meg csak annyit lát belőle, hogy ott a játék a CD-n, az apja már fel is rakta a gépre, de ő nem játszhat vele, vagy ha igen, akkor az nagyon sz@r.
Egyébként köszi a tippeket mindenkinek.
Ez az F1GP3 hol érhető el? Kapható ez még valahol a neten? Persze nem muszáj fizetős de lehet az is. Mindegy, csak a gyerek végre megkapja amit igértem neki. -
cornelius
tag
A gép nem mai gyerek, már elmúlt 3 éves és igencsak lassú. Kénytelen vagyok XP-t használni, mert szükségem van az NTFS partíció elérésére, emiatt még egy picit lassúbb a dolog.
A konfiguráció: 500 Mhz-es Celeron, 512 MB RAM, 40 GB HDD, 32 MB-os ASUS videokártya és egy Logitech Wingman kormány.
Op. Rendszer Windows XP SP1 Professional.
Próbáltam már több Formula-1-es játékot is de pl. a F1- 2001 és az F1-2002 is szaggatva fut, ami így élvezhetetlen. A fiam meg folyamatosan nyúz egy újabb játékért.
Szóval, keresek egy olyan versenyprogramot, ami nem szaggat. Vagy valami ötlet, hogy hogyan lehet a szaggatást kiküszöbölni?
Az XP-t egyébként puritán módon lecsupaszítottam, úgy néz ki, mint egy W2k, semmi csicsa, ami felesleges erőforrást zabálna: csak 70 MB-ot használ a memóriából.
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest