- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabriobarat
tag
válasz
Kavinton75 #4368 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tehát ezek szerint nem kell ide a 100k ellenállás amit írnak sokan.
Jó lenne ellenállás nélkül is.
Magyarul csak simán rákötöm a töltő áramát az usb kábelre valami módon...(persze pirost pirosra- feketét feketére)Találtam itt prohardveren egy ilyen leírást.
Jó, itt telefonról írnak, de gondolom nincs különbség attól ami nekünk kell.
Amit nem értek, hogy van akinek nem kell a 100k ellenállás mégis működik.
Ők simán vehetnek egy Y OTG kábelt. Ha volna ilyen tabletem ki is próbálnám, de még nincs.
Ilyen kábelt:
(apa micro usb tabletebe, anya micro usb-be töltő, normál usb anyába meg, hub, vagy egér stb.)Ez meg a leírás amit írnak, hogy jó...
A telefon OTG kábele a microUSB csatlakozójánál az 5 lábból a 4-5-ös rövidre van zárva.(de ilyenkor nem lehet tölteni, még OTG-n keresztül sem)
Kép OTG alap bekötése
A megoldás, hogy a 4-5-ös lábat nem zárjuk rövidre.
Hanem 1 ellenállással kötjük össze, és így külső tápot lehet bekötni.Kép Y OTG+Töltő
Egyetlen változás van, ha nincs megtápálva akkor nem működik a hub amit rákötsz.
Valaki írja le miért kell, vagy nem kell az a 100k ellenállás.
Köszi!
Üdv:Ati
-
d@vee
őstag
válasz
Kavinton75 #4357 üzenetére
Az a gond, hogy bootol az pendrive-ról, de mikor kellene az egér, kihúzom a pent, rá az egeret és úgy már nem ismeri fel o.O
-
togateam
senior tag
válasz
Kavinton75 #4345 üzenetére
Szerencséd van hogy nem kellet a biosba belépned.
-
d@vee
őstag
válasz
Kavinton75 #4345 üzenetére
Az van
Az USB hub meg úton még
-
anov
újonc
válasz
Kavinton75 #4346 üzenetére
Nagyon köszönöm, mindenkinek. Ezt már én is letöltöttem, csak akkor belenyugodtam, hogy nem lehet megnyitni, új totallal sikerült és ezzel működik. Köszi
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Kavinton75 #4350 üzenetére
Megoldva.
Még jó hogy van itthon még egy 7i és azon még 8.1 van, mert így lementettem az összes drivert (ha valakinek kell jelezze) és arról felraktam.
Ezt fogom tenni a még hibátlanul működő (igaz Win10-es) és nem újrarakott tablettel is.
Így annak is meglesznek a driverei. -
togateam
senior tag
válasz
Kavinton75 #4348 üzenetére
Most hogy mondtad,le is töltöttem az új Totalt (8.52a) hiszen nem szoktuk frissíteni,és máris működik
Ez egy régebbi driver (2015.01) mint már említettem úgy gondoljuk hogy a 8i több érintő panellel szerelt. -
togateam
senior tag
válasz
Kavinton75 #4346 üzenetére
Érdekes mert letöltöm és -hiba a csomagolt fájlban- tehát semmire sem lehet használni.
-
togateam
senior tag
válasz
Kavinton75 #4332 üzenetére
Igy természetes a hiba jelenség,hisz a sima nem hardver specifikus oprendszer soha nem fogja felismerni az egyedi (kinai olcsó) alkatrészeket(persze lehet driverezni de az nagyon sok felesleges kör). Vagy vissza rakod a gyári binget,(természetesen updétnél szintén behal hisz törli az alap drivereket) vagy felrakod a Larkhoz készült hardver specifikus wimboot win 10-et.(sajnos a 8i még így is kéri a touch drivert de egy törléssel és egy installal 2 perc alatt javítható (vagy ha kapnék kölcsön 1 hétre egyet megcsinálnám)).
-
d@vee
őstag
válasz
Kavinton75 #4332 üzenetére
Pff, ami most nálam van, i7-es is így került ide...eladás előtti nullázással, majd a gépnek annyi is lett miatta, nem tud boot-olni.
Próbálj meg egy rendes 32 bit-es win10-et felrakni, amit a microsoft oldaláról szedsz le. Utána driverezd be. Tudom hogy páran nem ajánlják, de rosszabb nem lesz szerintem -
togateam
senior tag
válasz
Kavinton75 #4329 üzenetére
-
d@vee
őstag
válasz
Kavinton75 #4329 üzenetére
Mármint win10 volt a gépeden, kapott egy updatet és azután? Vagy 8.1-ről 10-re való frissítés után lett ez a problematika?
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Kavinton75 #4328 üzenetére
A forgatás helyreállt, de a touch még mindig félreérzékel.
Valakinek ötlet?
A haverom 8i-je és az én 7i-m is ezzel a problémával szenved egy Windows 10 frissítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest