- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #953 üzenetére
Hm..javított link.
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #857 üzenetére
De mi a baja a készülékednek? A recovery nem megy el magától,miért nem volt jó úgy ahogy van? Az a 6 gb mit zavart téged vagy bárki mást,azért van rajta mert KELL. És akinek megfelelt érdekes annak nincs semmi baja,nem a készülék a hibás hanem a felhasználó.A készülékhez nem kell semmi teljesen hibátlanul működik.
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #818 üzenetére
Kioperáltam a systemböl próbáld ki.
Itt a lark camera -
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #783 üzenetére
Én sosem voltam android párti mert gyűlölöm az évenkénti 50-100 ezer forintos lehúzást(ha olcsóbb vackot veszel akkor szinte nem is tudsz vele telefonálni sem csak a gond van vele),a folyamatos nem frissítést,ha veszel egy készüléket nem tudod,nem engedik hogy a friss oprendszert rá tedd,míg egy windowsos telefonban még a legrégebbi és a legolcsóbb (3 éves!! és így kap még legalább 2 évet tehát 5 évre vettél egy 20.000 forintos telefont)nokia teló is megkapja INGYEN a legfrissebb oprendszert,és ez az üzleti viselkedés ami szimpatikussá és használhatóvá teszi a rendszert.
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #777 üzenetére
A te döntésed,én csak simán használtam volna ,nem a pionner munkát vállaltam volna a helyedben,A barátod jól döntött.De azért érdekes hogy ha egy android eszközön van 10 giga szabad hely,akkor az van hogy hű de sok !! Ha meg ezen akkor hű de kevés,pedig ugyan annyi
Jó játékot kívánok a játék géphez. -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #673 üzenetére
Kerestem egy drivert intel sst driver
Ugye nem kell elmondanom hogy az infeket a Windows/inf könyvtárba a többit a windows/system32/be kell másolni -
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #541 üzenetére
Én ezért nem adnám oda az asztali gépem,pedig régebbi verzió.
asrock H77 Pro4/MVP,
i5 3470
Kingston HyperX Fury Black Series CL10 Kit (2x4GB).
WD2003FZEX
Asus Hd 7790
Én még tudok várni az indulásnálés ha bekapcsoltam a gépet akkor azt nem kapcsolom ki egész nap
Addig meg kiülök a teraszra megnézem a szép hegyeket az asszony elszív egy cigit én megiszom a kávém és vár a szerkezet.
Otthon semmi sem sürgős -
jksx
senior tag
válasz
pusihusi #524 üzenetére
Minimum fényerő mellett, netezés, office, zenelejátszás a háttérben, dokumentumok olvasása, semmi komolyabb terhelés esetén 5óra 30-50perc folyamatos kijelző mellett a maximális üzemidő.
Én nem engedtem frissülni win10-re, nem látom értelmét.
Azt nem hiszem, hogy a win10 ne lenne stabilabb, mint az előző verziók, legfeljebb még túl friss a dolog, majd ha lesz sp1 kiadás belőle, vagy 10.1 -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #521 üzenetére
Azért "kell" a c10 mert gyorsabb,de természetesen jó egy 8 gigás c2-is
az is joval több mint a semmi.
A c-ben kell bele csatolni egy könyvtárba pl csinálsz egy d könyvtárat és abba csatolod,akkor lesz a c-ben d könyvtárad ami 32 gigásTehát telepítéskor megtudod adni hogy c:/d/akármi.
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #488 üzenetére
2 fólia van rajta gyárilag,egy irt(reklámos) és egy védő,ha nem látod akkor jó,de fogj egy celluxot és ragaszd a szélére (sarok) majd lassan húzd fel ha meg mozdul akkor van rajta
ne vedd le
Az a fólia jónak tűnik nekem is kéne belőle játszani"aszongya hogy" 42" tvhez is
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #484 üzenetére
Win 7 óta ha van net akkor a gép leszedi a neki való drivert
. Csak várni kell némi időt
mert telepítés után nem az a legfontosabb a rendszernek. Amit meg nem szed le az megtalálható,régen amikor még mondjuk már modern win 95 volt és az internet sem nagyon létezett akkor ha nem volt meg a driver floppyid,na akkor volt igazi szopás
Ma már minden a szádba ugrik kinyalja a rendszer az ember seggét.
-
togateam
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest