- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Remote-Anything
A legkirályabb cucc!
ébreszteni tudod a gépet, meg mindent amit csak akarsz.ű
Szvsz jobb, mint a VNC, csak az ingyenes... -
amargo
addikt
most tényleg leírok párat:
Remote Administrator
Netsupport
Remote Control
RemotelyAnywhere
ezek közül az utolsó a legjobb szerintem, a megosztott gépet böngészön keresztűl tudod elérni.. tehát a kliens gépre nem kell semmi, csak böngésző!
és ezeken kivűl rendeteg van amivel csak desktopot osztasz meg.
VNC és társai. -
bbazsy
őstag
up
-
bbazsy
őstag
Más progi esetleg ? :)
Jók ezek is, de biztos van más ^^ -
Nirvana
csendes tag
köszi
-
Chakotay77
csendes tag
Start->Vezérlőpult->Hálózati kapcsolatok->Új kapcsolat létrehozása
Új ablakban: Tovább->Kapcsolódás a munkahelyem hálózatához->Virtuális magánhálózat. Ezután adj valami nevet, tökmindegy mit. Állítsd be, hogy ne tárcsázza a kezdeti kapcsolatot. Végül be kell írni haver IP-jét, és kész.
[Szerkesztve] -
Nirvana
csendes tag
Az én kérdésemre is lécci vki válaszoljon... köszi
-
bbazsy
őstag
radmin servert felrakom oda, másikat ide, csatlakozni akarok, és akkor mire nyomjak ? mit irjak be IPjének ?
-
Nirvana
csendes tag
help plíz!
-
Nirvana
csendes tag
Ebben a témában nagyon láma vagyok. El tudnád mondani, hogy a VPN-t hol lehet elérni, hogy beírhassam az ip-címet??? köszi
-
Chakotay77
csendes tag
VPN kell neked. XP alapból támogatja. Felmentek mindketten a netre, megnézitek milyen IP-t kaptatok, majd az egyikőtök behív VPN-en keresztül a másik IP-jére, és már kész is. Ezután úgy látjátok egymás gépét, mintha LAN-on lennétek. Játékok nem tudom, hogy megeszik-e de fájlokat biztosan tudtok cserélgetni.
-
Nirvana
csendes tag
Köszi az eddigi segítségeteket!
Ha nagyon szépen megkérem valaki leírná hogy hogy kell ezt a VNC-t beállítani?
(2 windows XP Prof-os gép között) Mert az ilyen dolgokhoz nem nagyon értek...
Köszi
[Szerkesztve] -
GEIL
addikt
vnc.......és megvan oldva a dolog.
-
eddie303
őstag
Radmin-on szerveroldalon azt kell beállítani, hogy milyen jelszavat használjon, s esetleg azt, hogy milyen portot, meg hogy rejtse el az ikont a tray-rõl :) Egyébbként én is azt használtam, még távoli kapcsolat esetén is elég gyors, csak szerintem célszerũ más portra állítani, mint az alapértelmezett. Kell vigyázni, hogy a gépen, amelyiken van a szerver, a tũzfalban legyen megengedve, hogy tudj hozzácsatlakozni. S mikor a klienst állítod be, tudd az IP-t, a portot s a jelszót.
-
L3zl13
nagyúr
Természetesen a legideálisabb megoldás ilyesmire egy VPN volna. Biztonságos és utánna minden úgy működne, mintha egy helyi hálózatban lennétek.
Ha routeren keresztül akarsz VPN-ezni, akkor a routernek támogatnia kell a VPN-t.
Szoftveresen asszem a windowsok támogatják 98 óta. De nem tudom az milyen.
Vagy pedig a workaround. Filecserére ftp, vagy valami azonnali üzenetküldő cucc.
Játékokat meg. Hálózattól és játéktól függ, hogy össze lehet-e hozni interneten keresztül is. -
L3zl13
nagyúr
Radmint nem tudod belőni? Ez érdekes, mert elég egyszerű. Ha konkrét kérdésed van segíthetek benne.
A VNC is jó, de mások is mondták már, hogy lassabb.
Symantec PC anywhere elég profi megoldás, de fizetős. (Mondjuk a Radmin is az.)
És szintén lassabb.
Természetesen ott van még az XP remote desktop. Viszont az kilövi a bentlévő felhasználót ha rácsatlakozol a gépre. És hálózati beállításokban is szegényesebb.
Ja, és az Aida32 is tud valami ilyesmit, de annyira még nem néztem.
Természetesen ott vannak még a Sub7 és társai. Amelyeket akár erre is lehetne használni. De pl a vírusírtók kijelzik őket, én nem tudom mennyire biztonságosak. Nem ajánlom.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
rengeteg program van ilyenre.
remote anywhere, ha azt akarod, hogy mindent tudjál a gépről.. csak hát nem ingyenes :O :U -
bbazsy
őstag
kezdem megkedvelni...
szal ennyi az összes szóba jöhető program ? :((( -
Alex91
félisten
Ha a game TCP/IP-t hasznal, akkor tan csak ismert IP cimek eseteben ossze lehet loni. (Bar nem biztos.)
FTP-vel lehet file-okat cserelni Egyik gepre ftp server, masikra pedig kliens. De itt is kell tudni egymas IP cimet. (Ezzel az a gond, hogy gondolom az ADSL-etek dinamikus IP-t oszt ki, tehat minden fellepesnel mas lesz.) -
bbazsy
őstag
vnc megy, de ááááááááááááállati lassu, szal nézni nemtudom másik gépet rendesen...
radmin -t meg nemtomm beállitani.. :(
más valami ? :D -
Nirvana
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy a haverom és én már régóta keresünk megoldást a problémánkra. Ami a következő:
Valahogy meg kéne oldani, hogy ADSL-en keresztül valamiféle virtuális hálózatot létrehozni, hogy lehessen mappákat megosztani egymás között, játszani az olyan játékokkal, amiket csak LAN-on keresztül lehet játszani,fájlokat átadni egymásnak stb. Szóval ha vki tud vmilyen megoldást a problémára, az kérem ne tartsa magában! Köszi -
Ekváádor
őstag
Net Control.Lehet vele sokmindent csinálni:)
[L]http://www.download.com/Net-Control-2/3000-7240-10211092.html?tag=lst-0-3[/L] -
bbazsy
őstag
bocs, ha tudtok esetleg kis 'valami' -t írni hozzá, hogy miaz, mit tud.. esetleg link?
köszike :)) -
bbazsy
őstag
Hali!!
Az a helyzet, hogy van itthon 2 gép :D
D-Link DI-604 -es routerrel összekötve...
Namost, mikor megy 1ik gép fenn, másik lenn, néha vannak összeakadások:
DC 1ik gépen mehet 1egyszerre, 1ik tölt, másik ''szeretne''..
Namost, kéne nekem valami, amivel nézhetem, hogy másik gépen micsinálnak, mi fut, kikapcsolni programokat, stb...
Gondolok itt akár trojanra, csak azt nemtudom beconfigolni routeren keresztül..
Ha valaki tud valami progit, amivel ez lehetséges, akkor szóljon
[ ha valaki configolt már Sub7 -t routeren keresztül, azis jó :)) ]
thx a lot
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest