Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kalandor #2616 üzenetére
Van elvileg OSX verzió is, amit kompatibilisnek mondanak a Yosemite-ig mindennel. Azt viszont nem tudom, hogy tudnánk-e játszani a Win-es bajtársakkal, ezt meg is akartam kérdezni az Aspyr-től, csak elfelejtettem, jó hogy eszembe juttattad.
Nálam egyébként Parallels-ben Win7 64 bit alatt rendben futott a cucc, talán valami fényerő gond rémlik, de valahogy azt is áthidaltam anno. Ha majd oda jutunk, akkor megint elbarkácsolok vele egy kicsit és igény esetén megosztom a tapasztalatokat.
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor #2370 üzenetére
Ezért halogatom a továbblépést vistára én is. Megkaptam öcsém félgépét a hozzátartozó legális Vistával együtt, de nem röffentem be addig, amíg nincs stabil megoldás a COD1+vista kombóra. Még a vga-t is eladtam öcskös gépébôl, hogy ne álljon a gépben.
A társaság és a hangulat miatt jó Ch!m szerver nélkül lehet ugyan élni, csak nem érdemes. - Sehol nem lehet bash után hallani ilyen gonosz/sunyi röhögést, mint a Ch!m szervereken.
Ablakban futtatva a COD1-et lehet játszani Vista alatt, úgy már jó a gamma, de nyögvenyelôs az frame-k száma. -
Zsadi
őstag
válasz
Kalandor #2297 üzenetére
Ha vagyok, akkor ott vagyok. Phacák is ott szokott sörözgetni.
Weblapjuk már régóta nem megy, nem tudom mi van velük.
Nem tudom, akkor még játszottál, amikor felrakták a saját módjukat?
Elég rossz volt megbarátkozni vele.
Ha netán felrakod, akkor számolj vele hogy sokáig töltöget majd le a szerverről.
Azt se tudom, tényleg van-e értelme felrakni, nincs az a tömeg már Cod1-ben. -
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor #1661 üzenetére
A fritzeknél a Frost -ra fanyalodtam.
Amúgy jól lőnek, de nem tetszik, hogy vannak csipás csúzlik a fegyvertárban.
Viszont ''érdekes'' mikor a egymást anyázzák a németek meg a szlovákok/lengyelek. Az egymásköztin csapaton belül anyanyelven tesznek megjegyzéseket, kifelé meg angolul. Haladó nyelvlecke argó németből és angolból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hővezető paszták
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged