Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Valahogy sejtettem hogy a végére a fütyülős barackra fogsz kijukadni

Joe: akkor most hogy legyen a tárhelyes dolog? tudsz szerezni?
Dog: majd ha ráérsz lehet, hogy a segítségedet kérném az intro és egyéb design elemek elkészítésében
. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.
Mindenki: ha van bármi jó ötletetek intro/outro, egyéb szerkezeti elemekre, ne kiméljetek. ja és a zenét arra gondoltam hgoy mindenki válassza ki a saját kis 1-2 perces részlegéhet illőt. vagy választhatok én is, de az nem biztos h tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.