Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Valahogy sejtettem hogy a végére a fütyülős barackra fogsz kijukadni

Joe: akkor most hogy legyen a tárhelyes dolog? tudsz szerezni?
Dog: majd ha ráérsz lehet, hogy a segítségedet kérném az intro és egyéb design elemek elkészítésében
. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.
Mindenki: ha van bármi jó ötletetek intro/outro, egyéb szerkezeti elemekre, ne kiméljetek. ja és a zenét arra gondoltam hgoy mindenki válassza ki a saját kis 1-2 perces részlegéhet illőt. vagy választhatok én is, de az nem biztos h tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.