Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bagya
csendes tag
Tudom, hogy rég játszottam veletek, és elszoktam az iszákos bajtársaktól, de Zsadin szétröhögtem az agyam. Néha komolyan azt hittem, hogy nem ittas, hanem be van tépve
Egyébként Zsadi, egyszer mikor kérdezted, hogy mit néztem ennyi ideig, hogy nem lőttelek le, akkor egyrészt beleolvadtál a környezetbe, másrészt épp tüsszentettem
Meg az sem mellékes, hogy ritkán játszok, emiatt lassu is vagyok...
Az toscana sonka volt, mézes mustárral, ami nagyon finom egyébként. És reagáltam volna, de mire beírtam volna bármit is, már aktualitását vesztette...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Valahogy sejtettem hogy a végére a fütyülős barackra fogsz kijukadni
Joe: akkor most hogy legyen a tárhelyes dolog? tudsz szerezni?
Dog: majd ha ráérsz lehet, hogy a segítségedet kérném az intro és egyéb design elemek elkészítésében. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.
Mindenki: ha van bármi jó ötletetek intro/outro, egyéb szerkezeti elemekre, ne kiméljetek. ja és a zenét arra gondoltam hgoy mindenki válassza ki a saját kis 1-2 perces részlegéhet illőt. vagy választhatok én is, de az nem biztos h tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Milyen GPS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Whisky topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest