- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
ha megadjak akkor nem, de ha van barmi, ami miatt elutasitjak, akkor igen, aztan ha beadod megint es megadjak, akkor a 2. beadas napjatol nem... nekem igy lett vagy +20-30K 2 eve...
namost en beadtam kb. 1 hettel az esedekesseg elott, amit kb. pont 30 nap alatt biraltak el, ugyanezzel, hogy hat amikor beadtam, meg nem is volt kiirva es elutasitjak... masnap beadtam, de addigra meg mar vagy 3 hete ketyegett a buntikamat
-
Kobe
veterán
Hat en kaptam hatarozatot a heten, de rohogogorcsot is kaptam tole
majus vegen kaptam az illetektol a hatarozatot, utana roviddel be is adtam az autreszt, aminek a 30 napos hatarodejebol a 28. napon kaptam egy ertesitot hogy a videki NAV tol athelyezik az illetekes del budai NAV hoz, addig nem tortent vele semmi mas, ez telt 28 napba
majd 29. Napon (csutortok) kaptam egy elutasito hatarozatot, mert hogy az illetek meg nem volt esedekes, csak pentektol, ezert nem volt elojegyezve a folyoszamlamon es az indoklasba javaslatkent azt kaptam hogy a kezbesites masnapjan adjam (penteken) adjam be ujra az autresz igenyt, mert aznap mar latszodni fog az esedekes illetek is a szamlan es arrol mar tudnak hatarozatot kuldeni….hat aktat tologatni ezek is ugy tudnak mint a vilagbajnokok….
mondjuk ha vart volna 1 napot, akkor meg az ugyintezesi hataridoben is benne van, es meg 2x dolgoznia sem kellett volna az ugyon, de az ugy tul egyszeru es hatekonyabb lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest