- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
JackFeryll #21687 üzenetére
Szentendre autóval ajtótól ajtóig 3/4 és 1 óra közti idő, sztem simán vállalható. Ellenben pl. kollégámnak, aki a XVII-ben lakik, 1,5 óra. És azért van különbség ezen kívül is
-
axioma
Topikgazda
válasz
JackFeryll #21332 üzenetére
Ez se jarhato... marmint elado 2x-es foglalot lerakjon. Mi amikor eladtunk (sok eve) akkor a foglalot vittuk tovabb - meg is mondtam a vevonek, hogy a vis major 1x visszajar (hitelnel akkor igy egyeztunk) is idoben akkor jar vissza, amikor tenylegesen elkel a lakas es bejon a penz.
-
j0k3r!
őstag
válasz
JackFeryll #20654 üzenetére
"Ha elérjük ezt a plafont akkor a drágulással csak a megtérülés romlana, egy limit után a befektetők más eszközökbe fogják tenni a pénzt."
Konkrétan 2 éve ez történik, sz*r forintért évi bruttó 7-8%-ért kiadni nem éri már meg (fővárosi piacról beszélek) se magyarnak hosszútávra, se külföldinek. Budapesten 2019-ben szerintem megvolt a csúcs reálértéken, és éppen kezdődött volna el a nominál oldalazás, reál lecsorgás, de jött a COVID és az általános moratórium, na meg a kamatvágás, ami ideig-óráig sebtapaszként tompítja a hatásokat (még).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
JackFeryll #20614 üzenetére
I/XI: Gellerthegy?
-
Qtya123
őstag
válasz
JackFeryll #20573 üzenetére
Még mindig mindenki a szomszédhoz áraz, kevés kivétellel. Hogy lenne már csökkenés.
-
attiati
veterán
válasz
JackFeryll #20551 üzenetére
Foglalóként akkor sem mehet 50%. Szerintem az ügyvéd dobná vissza elsőnek. (Max előlegként mehet ennyi).
-
Qtya123
őstag
válasz
JackFeryll #20551 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogyha ezt felvázolná az említett eladónak, az kb vérig lenne sértődve rajta.
Ez tényleg az a sztori, amiből menekülni kell.
-
Mercutio_
félisten
válasz
JackFeryll #20360 üzenetére
El kell dönteni,hogy spórolunk lakásra, vagy villantani akarunk az albival is
btw "nem a világvégén" minek garázs (autó), ha cél a mielőbbi lakás? Az albi vélhetően olyan helyen van, ahonnan a melóhely jól megközelíthető
Vagy az van amit axioma is pedzeget, hogy legyen autó, garázs, fancy albi, stb. + pöpec pecóra gyűjtenénk, dehát az árak...?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
JackFeryll #20360 üzenetére
Mondjuk ez elég alap hogy pályakezdőként nem bérelsz felújított, modern lakást.
Évekig el lehet lenni a nagymama bútorokkal is, és máris lesz lakás 120k-ért 200 helyett.
-
bilimbalam
tag
válasz
JackFeryll #20281 üzenetére
Korrekció biztos nem lesz, ha válság sem.
Zöld hitelnél még kíváncsi leszek ,hogy tényleg igényelhetik-e gyermektelenek is, vagy mi a alapján bírálnak majd el....
A hitelkamatok emelkedése meg alapvetően árleszorító hatású lenne de amilyen felelőtlenek az emberek mindegy...
Amúgy meg hiába emelgetik az árakat, a legtöbbje csak vágyálom.
Itt az utcában is 10M-kel túlárazva hirdetnek mindent, tudom hogy a kutya sem hívja őket.
Én sokkal olcsóbban hirdetem az enyémet, ami még előnyösebb is, 0 telefonhívás......... (Csak tesztelem a piacot, nincs komoly eladási szándékom) -
Mercutio_
félisten
válasz
JackFeryll #20271 üzenetére
Ez még az álltám kivezetés előtt kötött (azt hiszem amikor megszűnt a 4 éves konstrukció) LTP.
-
válasz
JackFeryll #20174 üzenetére
Nem emlékszem pontosan mikor elkezdték több oldalt véleményt olvastam és az egyikben szerepelt ez . Ezért is kerdőn tettem fel más is olvasta e , de ha ilyen nem hangzott el akkor targytalan .
-
Tigristank
csendes tag
válasz
JackFeryll #19708 üzenetére
Nekem erre azt mondta egy beruházó cég képviselője, hogy a projektet finanszírozó bank elvárása az, hogy új, tiszta lappal induló projektcég végezze a kivitelezést, építkezést.
-
A Zéé
addikt
válasz
Ezt azért a Wing csinálja, szóval nem valami himi-humi cég.
#19706 Superkee
Hát ez jó kérdés, hogy mennyire tudna működni. 2024-es átadás továbbra is nagyon messze van, még ha ennek valóban is ez a realitása. Én nem mernék ennyire előre beleugrani hitellel fedezett lakásba, mert nagyon sok minden változhat addig. -
Qtya123
őstag
válasz
Vannak, akik sportot űznek abból, hogy mindenféle hokkendáré céget létrehoznak erre, sokszor már a kezdetektől stróman ügyvezetővel.
Utána meg döntik be a cégeket sorra, aztán ha bármi gond van mehetsz a megszűnt cég után. Természetesen az adót sem fizetik be.Hány olyan építési vállalkozót ismerek, akinek már vagy az 5. cége fut éppen, az előző 4 meg ledobva egy hajléktalan, vagy ukrán akárki nevére és becsődöltetve. Az ember meg él mint hal a vízben. Max 1-2 alkalommal rámegy a nav, hogy adócsalás. Húú hát én átadtam Evgenii Konstantinnak a könyvelési anyagot, mikor megvette a végem. Keressétek nála, beszéljetek vele. Good Luck.
-
csoki46
senior tag
válasz
JackFeryll #19634 üzenetére
Az a verzió csak 4 év után játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest