- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
bexinho23 #17526 üzenetére
Az én példám jól szemlélteti, hogy miért nem okvetlen állja meg a helyét amit írsz.
Ingatlanoson keresztül hirdettünk egy családi házat, az ingatlanos díja (az egyszerűség kedvéért) 1m Ft-volt sikeres értékesítés esetén.
A vevőnk letett 5% foglalót, 2m Ft-ot. A szerződésbe bekerült, hogy ha a bank nem hitelez a vevőnek, akkor a foglaló visszajár.
Itt az a bökkenő, hogy az ingatlan iroda abban a pillanatban igényt tart a pénzére mikor ügyvédnél aláírjátok az adásvételi szerződést, viszont a hiteligényt akkor tudja csak a vevő elindítani, mikor már kezében van az adásvételi. Ha a bank elutasítja a hitelt, akkor én buktam 1M Ft-ot (az ingatlanos díját).
Ezért a szerződést módosíttattuk, 1m Ft járt volna vissza a vevőnek ha nem kap hitelt, így lettünk volna pénzügyileg nullán, viszont időben másfél-két hónapot buktunk volna viszont az új építésű ingatlanba már tennünk kellett a pénzt.Szóval nem, nem minden esetben a vevő kockáztat nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged