- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Grande Ale #2950 üzenetére
Csak türelem, én 27-n és ugyanúgy nem kaptam még semmit.
🏖️ van és pihenés. -
Vasy09
őstag
válasz
Grande Ale #2950 üzenetére
Én múlt hét pénteken adtam be, de még nálam is semmi!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Grande Ale #2940 üzenetére
Három sorba kell felvinni. Előlegszámla anyagnak, a második számláról 850K munkadíj, a maradék pedig anyag.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Grande Ale #2938 üzenetére
Nem, én is feleslegesen csináltam meg több, mint 30 számlával.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Grande Ale #2936 üzenetére
Ha digitálisan akarod leadni, nem kell kitölteni, a webes felületen fogod felvinni a számlákat.
-
tothbe
addikt
válasz
Grande Ale #2929 üzenetére
mostanság ilyen infláció és euróárfolyam mellett? Mindegy is lenne, mit írok, mert mire végére értem a mondatnak, már többe kerül. Ha találsz valakit, aki megcsinálja, fixáljátok az árat és csinálja.
-
tothbe
addikt
válasz
Grande Ale #2927 üzenetére
azt írd be, amiről a szerződésed/számlád van. Azt, hogy ő jogosult-e ilyen munkát végezni, az nem a te dolgod eldönteni és vitatni sem. Azt majd max a szakhatóság vizsgálja nála, ha szükségesnek ítéli.
-
vince
őstag
válasz
Grande Ale #2912 üzenetére
Én mindent (szerződést, házastárs nyilatkozatát, számlákat, személyiket, lakcímkártyákat) fotóztam, nem problémáztak rajta.
-
vince
őstag
válasz
Grande Ale #2911 üzenetére
3 milliót írj, igen. Mindegy, hogy 100%-ot vagy 100.00%-ot írsz, ugyanazt jelenti mindkettő
-
q13579
senior tag
válasz
Grande Ale #2886 üzenetére
Azért, mert gondban lennék a 75-25 %-os aránnyal, kicsit sok az anyag a munkához képest és nagyon neccesen lenne meg az arány. (Napelem, konyha, fürdőszoba... Tipikusan anyagigényesebb munkálatok)
Megtehetem, hogy bizonyos munka esetén a munkadíjat teljes egészében bevonom a támogatásba, de az anyagot csak bizonyos tételek esetén?
Pl. Parkettázás:
1) Munkadíj (padló előkészítés - fóliafektetés - alátét fektetés - parkettázás - szegélyezés) 250.000 HUF
2) Anyagból viszont csak a parkettáról adom be a számlát (ez külön számlán lesz). Alátétről, fóliáról, szegélyről, segédanyagokról pl. nem. -
tothbe
addikt
válasz
Grande Ale #2877 üzenetére
Elég a szerződést egy helyen aláírni. Én mondjuk minden oldalt szignózni is szoktam, de ez nem kötelező.
-
B_I_G
tag
válasz
Grande Ale #2870 üzenetére
a szerződés melléklete, ahány szerződést írsz annyi kell abból is
-
Faby
senior tag
válasz
Grande Ale #2844 üzenetére
Igen mehet egy számlára, és feleljen meg a vállalkozói szerződés adott sorának.
Pl a szerződésben a ja) sor, Szerződött konkrét felújítási munka: lakás belső helyiségeinek festése, padló burkolása, laminált padló fektetése; anyagköltséget nem írsz (hiszen azt te veszed, a te nevedre szól a számla, külön fogod becsatolni) tervezési/munkadíj x ezer Ft, - a számlának ugyanez legyen a végösszege, soronként fel lehet sorolni a különféle munkákat, de lehet egy sor is, a lényeg, hogy a végösszeg egyezzen.
És ennyi. -
Thoty
senior tag
válasz
Grande Ale #2702 üzenetére
A lakcímkártyán szereplő címnek kell rajta lennie, úgyhogy igen, kell az emelet, ajtó is.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Grande Ale #2688 üzenetére
Bárhonnan utalhattok, nem nézik (benne van a MÁK GYIK-ben is). Viszont átutalás esetén kell a banki bizonylat. Elég egy screenshot a netbankban a visszaigazolásról.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Grande Ale #2643 üzenetére
A pályázat keretében nem ellenőrzik, hogy van-e TEAOR kód bejegyezve az adott munkához. Esetleg a könyvelőjével is lehetne beszélni. Részleteket lehet érdemes a szerződésben kifejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged