Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
HoryThePooh #2856 üzenetére
Lakcímkártya feltöltése az eléggé az elsők között volt úgy emlékszem.
Kellett a 2 szülőé és minden gyereké is de csak az az oldal amelyiken a lakcím szerepel, biztosan meg van jelölve csillaggal hogy be kell küldeni.Azt is meg lehet nézni mit küldtél be, ugye kitöltés közben időnként érdemes lehet menteni az adatokat a legvégén pedig a komplett beadott kérelmet le lehet tölteni én le is töltöttem így láttam hogy két számla bizony tényleg nem lett nálam feltöltve
Telefon/email is úgy emlékszem hogy csillaggal jelölt, engem hívott is az ügyintéző és pár emailben rendeztük a hiányosságot, múlt héten kedden át is utálta az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- XPEnology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged