Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Husky

aktív tag

válasz pweisz #29 üzenetére

> de akkor félre értettem

Én kérek elnézést. :D
    Azért volt benne fika, a mobilos részben, de nem olyan sok.

> Radavid hová tüntél?

Szétoffoltuk... :((( ... Ha már benne vagyok, ezért is én kérek elnézést.
    Remélem még időben, a #7-ben leírtam hogy 50 liter és nem reflex... lehet hogy már építi... :)

MOD: Ezt viszont kifelejtettem - 25mm-es MDF a minimum.

[Szerkesztve]

• Husky

aktív tag

válasz pweisz #26 üzenetére

> Elektronikus zenénél csak annyi a gond hogy nem lehet mihez hasonlítani,

Ezt írtam én is, csak más megfogalmazásban... :) .. Ergo minek tökölni a lineáris rendszerrel, ennél a zenestílustnál nem az élethű hangzás a cél... ;)

( Tévedés ne essék, nekem is van sub-bass igényem, háromnaponta kb. 30-45 perc. Tiesto, Oakenfold, St.Germain, hadd' lobogjon a hajam. Csak utána nyugszom le. :D )

De ha pl Chopin Nocturne in E Flat-je (Op.9, No.2) nem leng körbe ongorástul, akkor pipa tudok lenni, és nekiállok hangfalat tologatni... :)

> nekem asszem csak 1.5 éves a mobilom akkora az má gáz?

Nem a mobil korával van a baj, hanem azzal hogy vannak új, boldog mobiltulajdonosok, akik ama szent meggyőződés szerint élnek hogy nekik van a világon a legjobb cuccuk, és ezt mindenkivel tudatniuk kell... :)

( Tehát ha valakinek megvan a legújabb 8 megapixeles nokedliája, és szerinte azzal a műanyag lencsével nagyon jó 500mm-es teléket tud csinálni, akkor legyen nagyon boldog tulajdonosa. Komolyan. De ne jöjjön nekem azzal, hogy ''ugye milyen szép, ugye milyen jó?'', mert utálok hazudni ... :) )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák