- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
ja oké csak olyan fikázás jellegünek tünt a dolog, de akkor félre értettem. Ezt megbeszéltük
Engem a mobil dolog nem érint, megnézem ha valakinek van valami új telója, szép,szép, de különösebben nem vágyom lecserélni a telómat. Mondjuk ha valaki arra veri a nyálát azt nem szeretem, de szerencsére nincs ilyen az ismerőseim között.
Radavid hová tüntél? -
pweisz
senior tag
Hát azért ez nem ígyen van. Elektronikus zenénél csak annyi a gond hogy nem lehet mihez hasonlítani, míg komoly zenénél ha valaki halgat élőben, ott összelehet hasonlítani, hogy a zongora vagy hegedű, vagy akármi élőben hogyan szólt, és a hangrendszeren hogyan szól.
ui: nekem asszem csak 1.5 éves a mobilomakkora az má gáz?
-
Tifusz
tag
Hát sajna jól látod a dolgot... És milyen kicseszett büszkék tudnak rá lenni, na az még szép dolog tud lenni...
Egyébként igényes cuccon ez a tuctuc baromság is döbbenetesen másképpen tud szólni...Nem jól, mert a hangkártyával keltett hang önmagában szarul szól, de mindenképpen ''másképp''... odáig nem mennék el, hogy azt merjem mondani, hogy hallgatható lesz tőle... -
_Petya_
őstag
''Pistikét jól megdícsérni, hogy ügyes, meg szólni neki hogy csak tucctuccosoknak mutassa a lo-fijét.''
Ez állati! Mehet aláírásba?
''Ha ismerősök jönnek a vadiúj kamerás-szivárványos-holografikus mobiljukkal, megdícsérem, aztán örülök, hogy nekem nem ilyen az ízlésem...''
Sajnos hiába nem ez az ízlésed, egyszerűen nem lehet mást kapni...
Szerencsére a 2 éves Alcatel 715-öm még bírja, bár már azon is kezdtek megjelenni a gagyisodás jelei, az Alca utolsó jó telefonja. De mi lesz ha egyszer kipurcan? Csak ilyen sz@rt tudok venni helyette...
Petya
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest