- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
> de akkor félre értettem
Én kérek elnézést.
Azért volt benne fika, a mobilos részben, de nem olyan sok.
> Radavid hová tüntél?
Szétoffoltuk...... Ha már benne vagyok, ezért is én kérek elnézést.
Remélem még időben, a #7-ben leírtam hogy 50 liter és nem reflex... lehet hogy már építi...
MOD: Ezt viszont kifelejtettem - 25mm-es MDF a minimum.
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
> Elektronikus zenénél csak annyi a gond hogy nem lehet mihez hasonlítani,
Ezt írtam én is, csak más megfogalmazásban..... Ergo minek tökölni a lineáris rendszerrel, ennél a zenestílustnál nem az élethű hangzás a cél...
( Tévedés ne essék, nekem is van sub-bass igényem, háromnaponta kb. 30-45 perc. Tiesto, Oakenfold, St.Germain, hadd' lobogjon a hajam. Csak utána nyugszom le.)
De ha pl Chopin Nocturne in E Flat-je (Op.9, No.2) nem leng körbe ongorástul, akkor pipa tudok lenni, és nekiállok hangfalat tologatni...
> nekem asszem csak 1.5 éves a mobilom akkora az má gáz?
Nem a mobil korával van a baj, hanem azzal hogy vannak új, boldog mobiltulajdonosok, akik ama szent meggyőződés szerint élnek hogy nekik van a világon a legjobb cuccuk, és ezt mindenkivel tudatniuk kell...
( Tehát ha valakinek megvan a legújabb 8 megapixeles nokedliája, és szerinte azzal a műanyag lencsével nagyon jó 500mm-es teléket tud csinálni, akkor legyen nagyon boldog tulajdonosa. Komolyan. De ne jöjjön nekem azzal, hogy ''ugye milyen szép, ugye milyen jó?'', mert utálok hazudni ...)
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
Tucctucc zene. Kijön a samplerből a minta. Átmegy pár effekten, aztán meg valaki jól meghangmérnökli, hogy ''jól szóljon''. Ehhez minek egyenletes hangzás?
Pistikét jól megdícsérni, hogy ügyes, meg szólni neki hogy csak tucctuccosoknak mutassa a lo-fijét. Ez ilyen egyszerű. Ha ismerősök jönnek a vadiúj kamerás-szivárványos-holografikus mobiljukkal, megdícsérem, aztán örülök, hogy nekem nem ilyen az ízlésem... -
Husky
aktív tag
Természetesen, de jelen esetben a téma már adott - M.N.C. csodából kell dobozt építeni...
Innentől nekem nem kell belső merevítés, duplafalú, középen homokkal kitöltött doboz, válogatott nyugat-francia, lila színű hangelnyelő szövet, és háromszorosan sodrott réz-ezüst hangfalkábel sem... Legalábbis ha valaki MNC/Somogyival jön, akkor szerintem a ths értékek untig elegek, pláne mikor végül esztétikai okokból úgyis lecsapnak vagy 20%-ot a doboztérfogatból...
A térfogat/rezonancia stimmeljen, max. esetleg kicsit hangoljon a keresztváltón, és kész... elsőhangfalasként, házi szinten úgyse fog nautilust gyártani...
Ha meg tényleg reflex (neadjisten passzív membrán, nyomókamra, kék led, stb) kell, akkor csakis gyári tervet szabad elővenni... vagy sok fát, jó vastagot, és fél év fűrészelést, hogy ne úgy szóljon mint egy krumpli.... -
Husky
aktív tag
Durva saccal a mélynek kell ~50 liter, a középnek olyan ~15 liter, a magasnak meg semmi, ha zárt dobozt csinálsz (csinálj azt, azt nehezebb elrontani) ... a középsugárzó üregét majd lazán töltsd ki vattával. Ennyi a laikus recept, szólni fog.
De ha komolyan el akarsz benne mélyedni, én is ajánlom a már említett irodalmakat. Reflexládát könnyű el..reflexelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest