Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz Winner_hun #4089 üzenetére

Köszike (és neked is kircipeti), így már talán menni fog! :K

KrenAtesz: Ha valahova odaszarik, azt vidd oda, ahova oda szeretnéd szoktatni. Aztán újra és újra, meglátod előbb-utóbb oda húzza a szíve. :DDD Roni is így lett hátraszoktatva. Odakakált valahova, én meg minden nap este összeszedtem, és lecuccoltam oda, ahova szeretném szoktatni. Nem számoltam, de 3-4 napnál több nem kellett és már nagyjából arra a környékre járt a dolgát elvégezni, ahova hordtam a xarát. Még pár nap kellett és teljesen odaszokott, vizelni és kakálni is odajár a mai napig, ez cirka 4 éve. :P
    Na ezért mosolygok, mikor azt mondja valaki, hogy szeretnék kutyát, de összeszarja az udvart, meg lehugyozza a fenyőt, etc. Ez mind-mind nevelés kérdése. Ha nem foglalkozik vele, biztos tönkretesz mindent, de könyörgöm, ezért ne szerencsétlen kutyát okolja. :)

niyabinghi: Eddig okés, meg is varrom, csak itt mások a lóerők. Hiába varrom meg, Roninak egyetlen rántás lenne, és már szabadon futkozna. Ez az egyetlen kutya nagyobbat húz/ránt szvsz, mint 10 Linzer/Arwen együttvéve :DDD , nem véletlen keresem a brutálisabb egyedekre készült nyakörveket. :DD

Jó ez a táp összetétetel, említettem is kircipetinek, hogy a faxom se tudja ezek után, mit adjak a kutyinak. :O :D

Náunk meg főleg nem bírják, képes pillanatok alatt kivégezni mindent, jó erős pofája van, az szent. :)

Új hozzászólás Aktív témák