Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A macska akkor is hulladék. Évekig trtem, hogy azt csinálják, ami nekik tetszik.
Macskát nevelni? 20x kiálthattam rá, hogy nem szabad, de attól még a tápos tál mellôl ellátogatott a konyhaasztalra, gáztzhelyre is, a mosogatótálcába meg belepisilt. Még a teás-kávés csészéket ôrzô, legmagasabban lévô szekrénybe is bemászott kaja után kutatva, és mindenütt ott hagyta nyomait. Egy idô után nem láttam benne mást, mint egy koszlott ''patkányt''.
De az elhidegülés korábban kezdôdött, amikor meguntam, hogy vadászösztönük hatására levadászák a telkemen élô apró állatokat. Nem a verebek, egerek pusztulása idegesített fel, hanem a gyíkok, siklók, cickányok, békák értelmetlen halála, mert ôket gyakran csak halálra szekálták. Számomra a telkemen élô, a magyar fauna szerves részét alkotó élôlények rendkívül értékesek. Ha látom, hogy a természetes gyepként meghagyott hátsó kertben fürge gyíkok szaladgálnak, levelibéka ül az orgonabokron, sikló mászik elô a cseréprakás alól, varangy, erdei béka rejtezik a veranda kövei alatt, denevér tanyázik a padlásunkon, elégedett vagyok, és örülök mindegyiknek. A macska viszont belerondít az édeni idillbe. Nincs feléje irgalom és szeretet bennem. És amikor szép szorgalmasan telepakolják kerti ágyásaimat bzlô kakájukkal, az aztán már bôven kiüti bennem a biztosítékot.
De persze egyszeren csak hülye vagyok és a macskák tündéri, doromboló szôrgombócok. Akadna a torkodokon, mint nekem, akkor már érthetôbb lenne ellenséges viselkedésem velük szemben.
Ui.: Babszembe visszatért az életkedv. Reggel ugrált rajtam kaját követelve.
Most meg tele pocakkal ismét alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest