Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Van valami tuti ötletetek az orvosság beadására amit esetleg nem ismerek? Mindig nagy kínlódás volt nálunk, de a múltkori az minden csúcsot megdöntött! Képes volt a kutyám 3 napig nem enni semmit, illetve próbáltam utána mindennap kicsit valamit hozzákeverni, de akkor is csak belenyalt! Beadás előtti napon sem kaptak kaját illetve az előtte lévő két napban fél adagokat! Bravectot összetörtem apróra és belekevertem szaftos, pörköltes lébe. De az egyik csak beleszagolt már ott is hagyta. Pedig a kajájának kb. a fele adagja volt! A másik nagy nehezen, de megette. Már próbáltam virslivel, levessel, májkrémbe, mindig ott maradt belőle valamennyi, de 1-2 nap alatt csak elfogyott. Volt, hogy addig, addig túrta, kiszedte a kaját, de a bogyók maradtak! Ha ügyes vagyok, és nem veszi észre, hogy helyezkedem, akkor le tudom nyomni a torkán, de ha észreveszi, akkor eléggé esélytelen vagy komoly harc van belőle, pedig egy zárt 2x2m-s kennelben vagyunk, mert csak 70kg körüli a súlya. Ha kis szemű az orvosság, akkor is ez van, kb. Nem lehet neki adni a nyakára bolha elleni cseppet sem, mert utána a hátán, oldalán kúszik végig az udvaron, jobbra, balra fetrengve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fali konzol lapos tévékhez
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest