Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Anubis_9
üzenetére
Szia!
Én kezdetben Foresto nyakörvet raktam a kutyára, de 6. 7. hónap felé ősszel, a nagy kullancs szezonban babéziás lett. Akkor megijedtünk, és áttértünk a Bravectora. Párszor adtam neki, de nekem is rossz érzésem volt végig, mert én is olvasgattam róla. Az a baj, hogy szerintem divat lett mindent ráfogni, ha nem tudják a kutya bajának az okát, visszavezetik oda, hogy hú 2 hete adtam bravectot, hú 1 hónapja kapta stb.stb. és biztos amiatt lett beteg, vagy pusztult el.Viszont szerintem kétségtelen, hogy egy nagy adat méreg, ami a kutya szervezetében van nem tesz jót hosszú távon sem a májának, sem a hasnyálmirigyének. Aztán egyszer mikor beadtam elkezdte kapkodni a levegőt a kutya, ami nem biztos, hogy összefüggésben volt a szerrel, de lényeg a lényeg, én visszatértem a Forestóra, és inkább cserélem három havonta, de a Bravectot hanyagolom.
A spot-onkban nem bízok, szerintem ti is próbáljátok ki a Forestot, kistestű kutyára is van. Az orvosok pedig sok minden mellett kiállnak, főleg amiből pénzük van. 10 percig beszélnek pl. arról, hogy miért jó vagy éppen miért nem jó a kutya számára a gabona, attól függően melyik tápgyár fizeti meg őket. Számomra a véleményük nem mérvadó, hiszen az oltás, az ivartalanítás, meg az ő általános napi feladataik olyanok, mint nálunk a háziorvosok. Nem kutató orvosokról beszélünk, és legtöbbje - tisztelet a kivételnek - túl nagy szakértelemről sem ad tanúbizonyságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest