Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
TheProb
üzenetére
Ez nem veszekedés. Állítok tényeket, linkelek elérhető szakmai véleményt, mert ha ezt sem olvassa el, akkor könyveket hiába is ajánlanék,
A kutya.hu 5 soros bekezdése számomra nem szakirodalom.Nem tudom milyen böngésző alatt öt sor a korábbi linkem, de gondolom háromméteres monitora van otthon és 3-as betűnagyságon nézi.
Az "olvastam, hogy" meg nem éppen forrásmegjelölés... én is olvastam sokmindent már a Facebookon....
ehhez képest a válasz:
Egyszer már megbeszéltük, hogy a munka kutyák esetében a "munka" nem az ami a te értelmezésedben.
Csak annyi a bibi, hogy ez a topik nem szerepel autentikus forrásként szakmai berkekben, hogy finoman szóljak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest