- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
válasz
tibaimp #6314 üzenetére
Egyelőre igen bár lehet más winyó ideálisabb lenne rá(mert ennek folyamatos menetel a jó). Telon 36 gb szabad hely maradt 3-4 GB fogyott utóbbi pár hónapban(játék scrshottok Unciv és warthunder meg fm rádió felvétel ). Ha steam linken használom gépet nincs értelme hogy SSD mellett termelje a hőt
SD kártyán is gondolkozok de az ár érték arányban nem annyira jó viszont bármikor elérhető. Elvileg power armor 13ba mehet 1 TB akár
-
Lokii
aktív tag
válasz
King Unique #6312 üzenetére
Igen egyelőre , sebesség nem szempont csak ugye ne QLC/rossz pendrive/SMRes ácsorgás legyen, alaplap Aorus B450 pro, köszi az ajánlást
7200as leendő gamingre is lenne használva de őszintén szólva , 24 éves lettem de , ATAs 130 MB/S se zavart de max 5 GBos címek voltak azt hiszem. 7200as 128 MBs Ironwolfok kifutóban vannak szóval , de ugyanakkor ez Cyberpunk, GTAO stbnél jeleneten előnyt leginkább , csak SDDt használok gépben(1 TBos HDD nincs csatlakoztatva mivel kb mindent ssdra raktam streamen ) de a diverzifikáció ötlete tetszik nekem, de SN580 2 TBos SSD túl megérős PL performance consumer HDDk 4TB méretben csak 6000rrel olcsóbbak mondjuk 2x annyi hely de fizikailag 8x annyi
-
Lokii
aktív tag
Sziasztok, Seagate Skyhawkot vettem, milyen merevlemez házat ajánlotok hozzá? Telefonról kép tárolás chip.eu melléklet tárolására , 4 Tb , telefonon van 70 GB kép 70 GB video videót azt youtubeon tervezem privatban tárolni, ameddig feltöltöm ide is felrakom redundancia miatt mert lusta voltam feltölteni
Alzán rendelnék ha lehet de nem szempont annyira vízszűrő kancsót rendelek csak hogyha rendelek onnan megint akkor egybe menne, Aqua és AliExpress stb is jo
firecuda alapból külsős de az ugye borsos árú nyilván játékhoz megéri (meg jól néz ki), hordozható cloud gaming előtte elfelejtettem külső házat nézni, gépben van 2+1 TB SSD később az egy terasat kicserélem majd kettesre, de 6600ast fogok venni szerintem ameddig gyártják, 3060-TI RT nem izgat, inkább 4060 ti érné meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest