- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AzŐsgén2
tag
válasz
King Unique #6374 üzenetére
Igaz, bocsánat hogy nem irtam a pontos tipust, gyorsan pötyögtem.
Szóval egy IB-3805-C31-ről van szó.
Azóta a probléma megoldódott, bár még mindig nem tudom, hogy mi volt pontosan a gond. Simán rádugtam az alaplapi C-type A aljzatba egy 3.0-ás 4 portos USB hubot, de valami no name izét, amit még talán temuról, vagy aliexpreszről vettem valamikorfillérekért, és láss csodát, most működik. Végül is a gyári kábelt használom hozzá, ami a dobozában volt, eddig stabilnak tűnik, a sebesség is rendben van, a vinyóimat is gond nélkül felismerte (Ironwolf 10, 12, 14TB, + régi 4TB-os WD lila, meg Toshiba).
Kotorásztam közben a neten, meg elolvastam itt is az összefoglalót, és arra jutottam, talán az lehet a gond hogy az alaplapi USB vezérlő (ASM1142) összeakadt az ICY vezérlőjével? Nincs jobb ötletem... Na mindegy, fél évet kell kibirnia, aztán úgy is épitek egy új gépet. -
AzŐsgén2
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy ICY DAC-ot, és az a gondom, hogy a gépem azzal a hiba üzenettel leállitja, hogy "sikertelen eszközleíró-kérés", meg hogy "nem sikerült a port visszaállitása", az intézőben az "ez a gép" ablak meg ütemesen villog, mintha próbálna kapcsolódni, de nem sikerül. A furi az, hogy a lakótársam gépe simán látja, és kezeli is gond nélkül.
USB kábellel kapcsolódik a gépemhez, az összes létező aljzatot és több kábelt is kipróbáltam, ugyan az az eredmény. Szintén furi, hogy a mobilomat viszont látja, tudok rá másolni gond nélkül és gyorsan az USB C-type kapcsolaton keresztül, tehát elvileg az alaplapi USB müködik, ha jól sejtem.
(Múlthéten egy Terramasterrel csinálta ugyanezt, mondjuk azt a haverom gépe sem látta, vissza is küldtem.)
Elvileg a legfrisebb driverek vannak fent, legalábbis a win azt mondta. (win 10 64bit) és a BIOS is frissitve volt, igaz régen, a gépem nem mai darab, egy asus hero 8-as alaplapról van szó.
Szerintetek mi lehet a gond, mit tudok még kipróbálni, hogy használni tudjam ezt a vackot? Rengeteg adatról kellene biztonsági mentést készitenem, de nem akarok ezért egy NAS-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB eladó /Garanciás/
- HP Proliant 3.5" merevlemez KERET - HDD Caddy - ProLiant DL ML G5 G6 G7
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LSI 9211-8i Dell Perc H200 6Gbps, SAS2 SATA3, ZFS kompatibilis,garancia,kábellel is
- Samsung 840 Pro 256GB Sata SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest