Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AzŐsgén2

tag

válasz King Unique #6374 üzenetére

Igaz, bocsánat hogy nem irtam a pontos tipust, gyorsan pötyögtem.
    Szóval egy IB-3805-C31-ről van szó.
    Azóta a probléma megoldódott, bár még mindig nem tudom, hogy mi volt pontosan a gond. Simán rádugtam az alaplapi C-type A aljzatba egy 3.0-ás 4 portos USB hubot, de valami no name izét, amit még talán temuról, vagy aliexpreszről vettem valamikor :D fillérekért, és láss csodát, most működik. Végül is a gyári kábelt használom hozzá, ami a dobozában volt, eddig stabilnak tűnik, a sebesség is rendben van, a vinyóimat is gond nélkül felismerte (Ironwolf 10, 12, 14TB, + régi 4TB-os WD lila, meg Toshiba).
    Kotorásztam közben a neten, meg elolvastam itt is az összefoglalót, és arra jutottam, talán az lehet a gond hogy az alaplapi USB vezérlő (ASM1142) összeakadt az ICY vezérlőjével? Nincs jobb ötletem... Na mindegy, fél évet kell kibirnia, aztán úgy is épitek egy új gépet.

• AzŐsgén2

tag

Sziasztok!
    Vettem ma egy ICY DAC-ot, és az a gondom, hogy a gépem azzal a hiba üzenettel leállitja, hogy "sikertelen eszközleíró-kérés", meg hogy "nem sikerült a port visszaállitása", az intézőben az "ez a gép" ablak meg ütemesen villog, mintha próbálna kapcsolódni, de nem sikerül. A furi az, hogy a lakótársam gépe simán látja, és kezeli is gond nélkül.
    USB kábellel kapcsolódik a gépemhez, az összes létező aljzatot és több kábelt is kipróbáltam, ugyan az az eredmény. Szintén furi, hogy a mobilomat viszont látja, tudok rá másolni gond nélkül és gyorsan az USB C-type kapcsolaton keresztül, tehát elvileg az alaplapi USB müködik, ha jól sejtem.
    (Múlthéten egy Terramasterrel csinálta ugyanezt, mondjuk azt a haverom gépe sem látta, vissza is küldtem.)
    Elvileg a legfrisebb driverek vannak fent, legalábbis a win azt mondta. (win 10 64bit) és a BIOS is frissitve volt, igaz régen, a gépem nem mai darab, egy asus hero 8-as alaplapról van szó.
    Szerintetek mi lehet a gond, mit tudok még kipróbálni, hogy használni tudjam ezt a vackot? Rengeteg adatról kellene biztonsági mentést készitenem, de nem akarok ezért egy NAS-t venni.

Új hozzászólás Aktív témák