- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
blendész #6317 üzenetére
• Az NTFS
—►
RAW problémának lehet több oka is, pl. a Windowsban a biztonságos eltávolítás hiánya (példa), az USB-kábel hibája és adatkapcsolati probléma, de akár eszközhiba (dokkoló vagy HDD hibája) is. + akár egy másik válaszban leírt egyéb okok is..• RAW kötet esetén is megoldható az adatmentés és jó esetben akár a javítás is, amiről egy másik topik kérdésére adott válaszban is volt szó.
• Az USB-s külső meghajtókat alapesetben a PC bekapcsolása és az operációs rendszer betöltése után célszerű csatlakoztatni és később eltávolítani, pont azért "plug and play". Ha a PC bekapcsolása és az operációs rendszer elindítása előtt van csatlakoztatva, akkor az bizonyos esetekben megakaszthatja a boootálási folyamatot, ami nem újdonság. Ahol ha X idő után nem lép tovább a bootolás a következő boot opcióra hanem teljesen megáll sőt kifagy, akkor az nem feltétlen jelent jót, rossz esetben akár eszközhibára is utalhat.
-
arcitec
addikt
válasz
blendész #6272 üzenetére
Ez nálam akkor fordult elő, amikor egy második külsőre másoltam adatokat. És ez lehet akármi pl PEN-drive-ról is. A lényeg hogy nem közvetlen PC-ről történik a másolás.
Mivel nem sűrűn fordul elő az ilyen, de ha hasonló másolás szükséges, akkor mindig a PC-re másolok. Majd onnan a második külsőre. Hogy ez a jelenség mitől van, pasz., de tudom többeknél előfordult. Egyébiránt megformáztam a RAW külsőt és ennek ellenére vissza tudtam állítani mindent róla. Amúgy a win topikban le van írva, hogy lehet a RAW filet átalakítani ntfs-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest