- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koszta
tag
válasz
maj-viktor #11034 üzenetére
Én azt is kitöltöttem, és úgy küldtem el a levelet. Nem szóltak érte.
-
Koszta
tag
Mivel több ember is hasonló cipőben jár, gondolom leírom az én esetemet:
Kiszedték a csomagomat aug. 30-án, szept. 2-án jött a levél, nagyjából aznap délben küldtem el a papírokat. 14 órakor kezdték feldolgozni, aznap 16 órára kész lettek vele (vámhatározat kiadva). Ma kicsivel 12 óra előtt megálltak a zöld autóval, aláírtam egy papírt (illetve egy elektronikus aláírást is kértek), kifizettem a vámot, megkaptam a csomagot.Tehát a sebességre annyira - nekem - nem lehet panaszom.
-
Koszta
tag
válasz
Ildike72 #10140 üzenetére
Van egy táblázat az összefoglalóban, abból kiderül, hogy mi jön rá (a csomag értékétől függ).
Ferenc1989: Ezt a kérdést már többen feltettük, és nem nagyon érkezett rá válasz. Ha a témában rákeresel, mindössze két olyan bejegyzés van, ami vámolással foglalkozik. Gondolom emiatt nem kapunk erre konkrét választ.
-
Koszta
tag
válasz
float_away #10115 üzenetére
Igazából az a dühítő, hogyha nincs vám, akkor már a csomagok megérkeztek volna. Így meg a plusz fizetés mellett még várni kell rá kitudja meddig...
-
Koszta
tag
válasz
slezakimi #10032 üzenetére
Nekem levélben jöttek az infók, de ott is a postaimport@posta.hu e-mail cím szerepel, illetve egy fax szám, mint másik lehetséges módja a beküldésnek. A többit nagyjából fedi az összefoglaló.
Erről jut eszembe: van valakinek infója arról, hogy a beküldött dokumentumok feldolgozása, csomag továbbítása mennyi idő? Van esély arra, hogy még a héten kihozzák?
-
Koszta
tag
Nekem is az volt, hogy célországba megérkezett, aztán másnap este megjelent a küldemény vám elé állítva. A beérkezés pedig 11:40 volt, míg a vám elé állítás ugyanaz a napon három perccel később, 11:43. Szóval szerintem egyből a vámhoz kerül csak a neten frissül lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest