Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #313 üzenetére
Hallo von Drei,
Sie haben Ihren Tarif in den letzten 2 Monaten überwiegend in der EU inkl. Liechtenstein, Norwegen oder Island genutzt und waren auch überwiegend in die Mobilfunknetze dieser Länder eingebucht. Da wir aktuell von Ihnen keinen Nachweis einer stabilen Bindung zu Österreich haben, bitten wir um Übermittlung eines solchen Nachweises. Auf www.drei.at/roaming4 finden Sie eine Übersicht über die dafür benötigten Dokumente wie zB. Meldezettel. Sollten Sie den Nachweis binnen 2 Wochen nicht erbringen, so werden in der EU inkl. Liechtenstein, Norwegen und Island zusätzlich für Datendienste 0,0022 EUR/MB bzw. MMS, für Sprachtelefonie aktiv 0,0264 EUR/Min, Sprachtelefonie passiv 0,0048 EUR/Min und SMS 0,0048 EUR/SMS verrechnet. Wir weisen auf das mögliche Risiko höherer Entgelte bei der Nutzung von Mehrwertdiensten hin. Anrufe und SMS zu Mehrwertnummern sind von Freiminuten-Paketen nicht umfasst und werden extra verrechnet.
Freundliche Grüße
Ihr Drei Service-Team -
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #278 üzenetére
Amúgy semmi jót nem fedeztél fel mostanában? Leült a topic nagyon.
-
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #272 üzenetére
Ez most az újonnan előfizetés esetére írtuk. Nekem is a régi nagy adatkeretetem van.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #256 üzenetére
A Spusu mostmár csak a One-ra hajlandó csatlakozni, a Yettel-re nem. Drei MVNO.
Ez egyre érdekesebb. -
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #254 üzenetére
Melyiket használod?
Nálam az osztrák 2,5 éve működik, de keveset használom.
A lengyel nju most kezdte meg a 3. hónapot, arra leszek kíváncsi. -
Henri
kezdő
válasz
RoyalAirForc #222 üzenetére
Mikor mi aktiváltuk, akkor akciós volt €4,9-ért a Smart csomag (1000 perc és/vagy sms + 11 giga net), így 24 hónapra fix áron kapjuk. Addigra meg, ha minden jól megy, talán az eredeti román Digi rehabilitálva lesz.
-
törölt tag
válasz
RoyalAirForc #222 üzenetére
Oké, de ismerős most szólt és már nincs promo.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #187 üzenetére
Rendben, ma 14 és 15 óra között, kérésednek megfelelően, erősen el fogom magam szégyellni.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #182 üzenetére
"Kapzsi" voltam, a lengyel Nju-nál van két számunk. Várom az ejnye-bejnyét, de a 1850 Ft/szám díjnak, amely korlátlan beszédet és 8 GB netet takar, nem tudtam ellenállni.
Kíváncsi vagyok, hogy az Orange Flexet használókat fogjak-e vegzálni.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #160 üzenetére
Neked sikerült.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #158 üzenetére
Na azért legyünk tárgyilagosak, nem olyan szar a román Orange hálózat, meglepő helyeken láttam a hegyi pásztorokat nezetni és telefonálni.
Aki ismeri az országunk hegyeit, tudja mekkora vakfoltok vannak. Az aki azt mondja, hogy természetben kell gyönyörködni és nem telefonálni, az még nem volt igazán szar helyzetben.
Itt az Alföldön egy balesetnél arrébb kellett az autóval kb 2 km-et gurulni, hogy tudják hívni egy mentőt.Ha valami nem éri meg azt eladják, amelyik életképtelen kihullik. Nem pedig állambácsi kihúzza a bajból vagy megveszi valakinek....
-
válasz
RoyalAirForc #122 üzenetére
Nincs ebben semmi megtűrés. Használsz egy szolgáltatást, amiért fizetsz.
-
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #120 üzenetére
Nem voltam arrogáns, kérlek ne támadj csak egy kérés volt. Az volt a kérés, hogy a drei kártyás telefonodról hívj fel egy másik telefont és beszéld át. Mindezt úgy hogy először pl telekomon van a drei utána Yettelen majd one n. Ez azt jelenti, hogy felhivod és egyikbe beszélsz, másikat hallgatod, majd fordítva. Mikor mobil szervizben dolgoztam, így ellenőriztük a hangszóró/mikrofont. Nem kell kivenni semmilyen simet, csak felhívni a másik mobilt. De ha nincs rá lehetőség akkor nem kell és elnézést kérek. Befejeztem a témát.
-
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #118 üzenetére
De csak nálad. Mindenki más panaszkodik. Ha van rá lehetőséged, megtennéd, hogy egy másik telefonnal átbeszélnéd mind a három szolgáltatót? Nálam a hívott telefon Telekomos, lehet Yetteles irányba nem lenne gond. Egyébként ha nem te beszéled át két telefonnal, talán fel sem tűnik.
-
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc #72 üzenetére
Amúgy te aktívan használod a drei-t és a flexet is? Váltogatod az eSimet vagy egyiket egyik slotban másikat másikba lehet iPhonon? Vagy két telefont használsz? Vagy csak a tapasztalat kedvéért? Nekem van mellette egy mifiben egy iqpro csak adatkártyám is de vissza mondanám ha nem tartanék attól, hogy pár hónap múlva azt mondják elég a roamingból.
-
gábor-ka
tag
válasz
RoyalAirForc #70 üzenetére
Lehet az én ingerküszöbömmel van baj, de számomra a GSM szint nem számít jónak. Ha egy ilyen pár évvel ezelőtti magyar belföldi szintet tud hozni, azt már jónak tudnám nevezni, de nekem pl azt sehogy nem sikerült elérni egyik magyar partnerszolgáltatóval sem.
Egyébként iPhone 13-at használok. -
válasz
RoyalAirForc #57 üzenetére
Ha magyar mobilszámról hívok EU-n belüli külföldi számot, akkor az 70-80 ft-ba kerül.
Erről a lengyel kártyáról magyar szám felé indított hívás esetén nincs ilyen díj?
-
dr9
tag
válasz
RoyalAirForc #50 üzenetére
A diginél többé nincs prepaid, előfizu kell, lehet külföldieknek is, de be kell menj egy boltba. Roamingol Telekom HU 4G és Yettel HU 5G-n. 5€-hoz 5GB jár, ezután 0.9€/GB. Nincs 4 hónapos limit, addig lehet kint használni ameddig akarod. Hívás az most vagy végtelen vagy 3000perc. VoLTE roaming nincs magyarországon, de bármilyen IP címen megy a VoWiFi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest