- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henri
kezdő
Az sms-t be tudod fotózni dátummal együtt, amit kaptál? Mert ez 163-as hsz egy 2019-es fórumposzttal szinte szóról szóra megegyező bemásolt szöveg, semmi több. Ráadásul itt mindkét esetben Liechtenstein, Izland meg Norvégia szerepel, nem is Magyarország. Egy mobilarénás fórumozó éppen ugyanott barangol hónapokat Drei sim-mel, mint egy 6 évvel ezelőtti osztrák idegenvezető, és mindketten sms-t kapnak, mikor senki más... micsoda véletlen! Egyébként 2019-ben még 2x ekkora volt a roaming nagyker ára, mint ma, így érthető az akkori sms...
Én azoknak hiszek, akik velem együtt léptek be a Drei-hez innen a fórumról vagy az ismeretségi körömből, és közülük senkit nem tiltottak még le, sms-t sem kapott senki, a hang sem recsegett még senkinek a 6 hónap alatt. Az, hogy ide egy tök random ismeretlen valaki beír valamit valamilyen célból, az meg egy teljesen másik dolog.
Itt a poszt: https://www.lteforum.at/mobilfunk/roaming-limit-erreicht-4-monate.12804/
-
Henri
kezdő
Ne idegeskedj!: )
6 hónapja vagyunk tucatnyian Drei Up Smart felhasználók, és senki nem kapott sms-t. 4.9 euróért 1000 perc és sms 6 giga nettel a legjobb ajánlat a piacon. Ugye mikor mi kötöttük 11 giga netet kaptunk, ami most már 13 giga.
Viszont ebből a heves reakcióból arra következtetek, hogy jó helyen kapizsgálok ezekkel a francia sim-ekkel. Majd holnap - vagy ha lesz időm - belepróbálok valamelyikbe. Amúgy most ezt fogjátok csinálni, hogy dezinformációt terjesztetek? Mert a dumából egyből levágós, hogy ki melyik oldalon áll. -
Henri
kezdő
Úgy használod, ahogy akarod. A szolgáltatónak van joga 4 hónap után szerződést bontani, ha túl sok a roaming, de miért tenné, amikor pénzt keres rajtad, nem is keveset (na meg emiatt vannak a forgalmazási limitek ugye beállítva). Egyébként pont ezért nem "figyelik", ez csak egy legenda...
-
RoyalAirForc
aktív tag
Drei-en majdnem 26 órát beszéltem tavaly. Akárkit hívtam, én is jól hallottam, meg ő is engem. Részemről a teszt bőven megvolt. Írtam, hogy nálam jó. Erre a válasz, hogy csak nálam, mindenki panaszkodik. Erre mit írjak? Ne használd, ha nem jó neked. Nem volt ebben semmi sértő szerintem. Lényegében egy külföldi szolgáltatás megtűrt potyautasai vagyunk, de nekünk ez se jó. Ha nem jó valakinek, ne használja. Ezt kár cifrázni.
-
gábor-ka
tag
Kipróbáltam az előbb a Dreit is.
Igazad volt, Vodára force-olva már tényleg teljesen oké hangja van, viszont nincs voLTE.
Telekomon és Yettelen van VoLTE, de nem jó a hang.Próbálgattam közben ismét az Orange-ot is, ott sehogy nem tudtam jó hangot elérni, még VoWifin sem. az Orange kifejezetten preferálja a VoWifit amikor lehetséges.
Ezzel szemben nekem a Drei nem volt hajlandó VoWifire menni magyar IP-vel, nem tudom ez normális-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest