- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
up
senior tag
Olyat röhögtem a topic címén! :) Abit rulez! (itt BE-7)
-
emstityu
tag
:DD:DD:DD:DDProbléma megoldva alaplap kicserélve egy Abit NF7-re megy ezerrel! Sti:örül :DD:DD:DD:DD
-
PeliScan
addikt
Hehe, csak nem szarok az űberkirály Infineon ramok? Szivesen cserélem őket neketek gyagyik ramra, esetleg még rá is fizetek... De legalább kövér!! :))
-
emstityu
tag
Nem nekem ez elég érdekes volt!Gondolom néha érintkezett,néha meg nem!Szóval nekem ilyen Win meg ilyenek nem is jöttek szóba!én azért küzdöttem hogy legalább a monitorra adjon képet(restart után megállt a gép a memtesztnél, a monitor meg kikapcs,aztán se kép se hang).Olvastam a te gondod a 3DMarkos dolog nekem ramgyanús próbáld ki másik rammal is.
-
twine
veterán
a lényeg kimaradt! lehet hogy nekem is ez a problémám?
-
twine
veterán
emstityu: az hogy nem ment az mit jelent? fagyott? vagy el sem indul? én tegnap vettem uj cuccokat igaz nem ui lapot,hanem egy a7n8x-et és folyton ujraindul kb 2 percenként stb! és ugyanilyen ramom van mint neked csak épp egy db!
-
emstityu
tag
A lapcsere már biztos!A kérdés csak az hogy elég e ha ezt az MSI-t egy újra cserélik vagy azzal is ugyan ez előfordulhat ezért ragaszkodjak más deszkához mondjuk Abit?
-
guess.who
senior tag
-
Vaze
őstag
ha beleszolhatnek akor enis a lapot csereltettnem le:)
-
rumos
csendes tag
Sorry! dobnám
-
rumos
csendes tag
Én bíz a lapot bobnám!
-
gericooper
aktív tag
válasz
gericooper #2 üzenetére
mondjuk ez picit vicces, hogy a NYÁK átmérőnél -v. DIMM slot átmérőnél- ilyen mértékű különbségek lehetnek.
-
emstityu
tag
válasz
gericooper #2 üzenetére
Ja egy-egy érszorító a két végére:)
-
emstityu
tag
''..kövérebb ram..''
Még nevetnék is rajta de így hogy már lassan 10 napja szívok vele valahogy nem megy!Az történt hogy beújítottam pár dologra 2*512 MB Infineon ram, MSI K7N2,meg egy AB steppinges 2100 Tbred.Összerakom nem megy.Moholyok vele, PH-ra írok kérdezek,válaszolnak,úgy se megy!Vissza viszem a nagykeres havernak:-Szar lécci cseréld ki!
-Ok,de előtte teszt!
-Jó!
Két nap múlva jön hoz egy lapot.Én: :))küzdök vele egy iccakát rájövök hogy szarok a DIMM slotok.Ok most már okosabb leszek!Tegnap este elmének a sráchoz viszem az összes cuccot(cpu,ram,lap) összerakjuk:ugyanaz mint nálam!:)):)):)) kb fél óra ki-bekapcsolás után okosan így szól:..túl vékonyok a ramjaid ebbe a lapba azok nem jók!Ebbe kövérebb ramok kellenek ahhoz hogy jól érintkezzenek!Én: :DD erre Ő::DD dimm slotokkal?Volt már valakinek ilyen gondja?Mert a lap nekem teljesen ok lenne a ramoktól meg nem szívesen vállék meg,ki tudja milyen ''kövérebb ramokat''kapok majd :DD
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged