Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Véletlen mást linkeltem be, mert egyszerre két helyre is írtam... Lehet, hogy a tuningolós doldal akkor máshova ment.

Ez az örök garancia hogy működik?
Az MM-be egy nagyon csinos vevőszolgálatos csajszi azt mondta, hogy a Hama termékekre (közben ez nem is Hama, csak az forgalmazza) alapban csak fél év gari van, ráadásul ez még 10k alatt van, így valóban csak félév. Mutatom neki az örök garis matricát, erre aszondja hogy ez szavatossági garancia. És ez úgy működik, hogy fél évig ők bizonyítják a rendeltetésszerű használatból eredeő kárt, további 18 hónapon keresztül pedig nekem kell bizonyítanom egy szakszervizzel, amit megadtak.
6 + 18 = 24. Egy külön mellékelt MM-es lapon is az van, hogy 24 hónapos szavatosságot vállal. 24 hónap mégsem örökgarancia, pedig a matricán ez van.
2 év után akkor hova vigyem örökgariztatni ha van vele valami gond? Hivatalosan a Koss-nak a forgalmazójához, ami a garijegyen is rajta van, azaz ide?
Hama Kereskedelmi Kft. 1181 Budapest, Zádor u. 18.
Várom segítő válaszotokat!
Thnx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest