Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Ez sajnos nem így van. Feltöltős csomagok és 50$/hó alatti díjcsomagok esetén ugy kell fizetni a bejövő hivasokért, hogy öröm nézni! Ha vállalod az 50$/hó dijat, akkor nincs. Különben csődbe mennének, miután 2,5,-Ft/perc díjért hívható egy usa mobil. Hol lenne a haszon ezen???
-
Zsozsóbá
csendes tag
Ez arról tanúskodik, mégiscsak lehet ebből valami ...
-
Laccy_hun
csendes tag
Ezt nem teljesen értem, de ha az én oldalamra tettél ilyen megjegyzést, akkor csak közlöm, hogy a cég még közel sincs itt, és ez csak egy infó oldal, ahol majd adom a híreket tovább, mert kapjuk szépen sorban őket.
A hivatalos oldal pedig ez: http://www.solavei.com/
A fentebb linkelt oldalnak pedig ahogy mondom, semmi köze a hivatalos oldalhoz, csak azért jött létre hogy tájékoztassa az embereket. -
Laccy_hun
csendes tag
Aki szeretne erről bővebb tájékoztatást, annak ajánlom az alábbi oldalt:
[link]Amint kapom az információkat, osztom is meg az ide feliratkozókkal!
-
club1
veterán
Havi 10e Ft-ért olyan flotta van Magyarországon, ahol a flottán kívüli hívások ingyenesek. (2-3e Ft-tól vannak flották, ahol csak belül ingyenes a hívás.)
Az pedig nekem új, hogy észak-amerikában (USA és Kanada) a mobilszolgáltatóknál a fogadott hívásokért nem kell fizetni. Mióta van ez így? -
Laccy_hun
csendes tag
Kint élő ismerősök (akiktől tulajdonképpen hallottam erről), már használják.
Fogadott hívásokért nem kell fizetni, valóban csak ennyi az egész.Igen tudom, hogy van flotta itthon is, de ott azokat hívjuk ingyen, akik szintén flotta tagok.
Nekem is van flottám és szeretem is, de ha ők bejönnek, mindenképp váltani fogokMondjuk itthon biztos lesznek akadályok, ahogy kis országunkat ismerem
-
club1
veterán
Hiszem ha látom.
Amerikában azért működik, mert a fogadott (mobil)hívásokért fizetni kell. Magyarországon nem kell, cserébe viszont összekapcsolási díjat kell fizetnie a szolgáltatónak a hívott fél szolgáltatója felé.
Létezik egyébként már flotta Magyarországon, ami körülbelül 10e Ft-ért korlátlan hívást tesz lehetővé viszont a mobilnet ebben az árban nincs benne. -
Laccy_hun
csendes tag
Hallottátok, hogy a Solavei jön Magyarországra?
Amerikában már működik, a T-mobile hálózatát használja és az a különleges benne, hogy havi 49$-ért cserébe korlátlanul beszélhetünk éjjel-nappal, sms-ezhetünk és még korlátlan adatforgalom is jár mellé. És nem kell több éves hűséget sem aláírni!
És ami nekem is megtetszett, hogy ha továbbajánljuk 3 másik embernek, akik szintén előfizetnek, akkor máris 20$-al kevesebb az előfizetés!
Itt egy rövid videó róla:
[link]Mit gondoltok, sikeres lesz?
Viszont erre még pár hónapot várni kell még sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest