- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Mi most kötöttük újra a cascot i40re. 140000/év. Másik cégnél ahol eddig volt 225000/év.
Egyébként a cascoval sincs ingyen mert az önrészt neki kell állni. -
bandika0626
senior tag
Volt hozzá szerencsém de nem azért mert 140000nél megette, hanem a kuplungmozgató mechanikáról leesett az anya és beleesett a kuplungházba. Nem ment csak hátra.
Kicseréltették velem 400k-ért oszt semmi baja. Még jó hogy visszaadták a régit.A kézi váltósnak a kuplungját is ugyanígy ki lehet nyirni a városi dugókba.
Meg nem kell csúsznia neki elvégre be lehet kapcsolni, hogy ha megállt akkor autómatikusan rögzíti az autót.
Nekem eddig ezen az amatőr hibán kívül nem volt semmi gond.
De ki az a marha aki gyorsításnál visszakapcsol lassításnál meg fel.
Ja egyébként én úgy vettem észre, hogy hiába kapcsolom manuálba meg rakom sport módba plusz kikapcsolom az ESP-t meg amit visz magával nem lehet eszetlenkedni vele.
-
bandika0626
senior tag
válasz
vihartigris #5273 üzenetére
Pontosan.
-
bandika0626
senior tag
Ioniq electric-ről van valakinek tapasztalata?
-
bandika0626
senior tag
Egy kis csemege 2014-es 1.6 gdi.
https://youtu.be/e7CHYnxPHDM -
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
És egy KIA EV6-ra mennyit kell várni?
-
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
válasz
PainKiller13 #2772 üzenetére
Leveszed a kereket és benne van a felnibe.
-
bandika0626
senior tag
Nálunk az i40be 1.7 crdi van és kb 3km után már 50 fok felett van a víz és nincs járatva percekig itthon indulás előtt. Hamar eléri az üzemi hőfokot. Igaz még az olajteknő is le van hőszigetelve.
A kis Getz-be ilyen technika nincs úgyhogy az tovább melegszik fel(1.5crdi).
-
bandika0626
senior tag
válasz
Zotyatv #2602 üzenetére
Közbe megnéztem és már bécsbe sem kapni újat. Pedig még 2019be jött ki egy un. ráncfelvarrott verzió. Kicsit másabb volt a hűtőmaszk.
Én is új kia ceed kombit néztem 1.4 t-gdi meg dct váltóval. Aztán kipróbáltam az említett motorral csak 6 sebességes kézi váltóval egy 5 ajtósat de nem voltam elragadtatva a menetdinamikájától. Csendesnek viszont csendes. -
bandika0626
senior tag
válasz
Zotyatv #2544 üzenetére
Szia. 1.7crdi i40 kombink van. 2016.03. gyártás. 132000 vettük.
Ja és ez 7 sebességes duplakuplungos.
Alapvetően egy remek autó. Eddig 10000km mentünk vele 1 év alatt.
Nos nálunk volt egy kis gubanc a kuplunggal vagyis a müködtető mechanizmussal. Leesett az anya a végéről és elment a páratlan sebességek kuplungja csak hátrafele ment. Megcsináltattuk csak rábeszéltek új kuplungra mert nem tudják meddig bírja. 400k került csak a kuplung. Aztán mikor mentem az autóért visszaadták a kiszereltet. Akkor láttam hogy felesleges volt kicserélni.
250000 ig bírni kell neki. Ezt hyundai szervízbe mondták.Szóval ezt leszámítva nagyon jó autó.
-
bandika0626
senior tag
válasz
PainKiller13 #2533 üzenetére
Én 15k vettem darabját januárban. A gyárit leklónozták és kész. I40 kombihoz.
2007es altea xl-be meg ABS jeladóból figyeli.
-
bandika0626
senior tag
válasz
udimension #2516 üzenetére
Szerintem nincs semmi gond vele. Elméletileg szervizperiódus alatt a felső jelzéstől az alsóig mehet.
Meg kell nézni mit ir a kézikönyv. -
bandika0626
senior tag
válasz
bajnokpityu #2472 üzenetére
Nyilván azért eszik neki többet mert nagyobb a lába.
Ez olyan dolog, hogy meg lehet azzal a motorral többet is etetni csak semmi értelme.
Ugyanazt a távot lehet 5.5 vagy 9 literrel is megjárni 100km re vetitve.Azért nem értem hogy miért fogyaszt többet a turbós. Elvégre ott egy üzemanyagatomhoz több levegő kapcsolódik tehát jobb lesz az égés. De ez már hőtan. Legalábbis egy része.
-
bandika0626
senior tag
válasz
bajzi89 #2463 üzenetére
Szia.
Ha van lehetőséged akkor próbáld ki mind a két motorral mégha nem is tudod egy kereskedésben.
De ami kilométerhasználatot irtál inkább a turbósat vedd. Azzal is tudsz úgy közlekedni mint a simával. De lehet hogy szükséged lesz egyszer arra a többletre amit a turbós tud. Vagy többször is és akkor bánni fogod, hogy a simát választottad.
Én is így voltam tavaly egy ceed 1.4 T-GDI vel. Kipróbáltam utána meg egy i40 1.7crdi-t aztán az i40 lett.
Tudom a dizel más.
Volt tapasztalatom 1.6crdi 116le 265Nm octavia val ami ott van egy szinten elméletileg az 1.4 T-GDI papíron. -
bandika0626
senior tag
válasz
bajnokpityu #2468 üzenetére
Honnan jön a + 2 liter fogyasztás?
A technikai adatlapján sincs ekkora különbség. Viszont azért nézzük már meg, hogy a két motor között mekkora különbség van.
A turbosnak a max nyomatéka azért már elég alacsonyan megjön ráadásul 100Nm több.
Ergó azért lényegesebben rugalmasan mozgatja az autót.
Ha meg újonnan veszi akkor simán a T-GDI kell választani. -
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
válasz
kisza25 #2453 üzenetére
Nekem az volt a furcsa az altea xl után hogy a max nyomaték elérésekor 1750 fordulatnál jönt egy ilyen nagy tolóerő ami jól belenyomta az embert az ülésbe.
Na ez az érzés nincs az i40nél. Az csak egyenletesen húz.
Attól függően hogy milyen vezetési stílus van beállítva úgy változik a motor reakciója gázadásra meg persze a fokozat kiválasztása is.
Pl ECOba 55km/h 6 sebesség
NORMÁL 55km/h 5.sebesség.
Sport 55 4. Sebesség.1750 fordulat 7. Fokozat 100km/h.
Sportban 110nél még 6.ik
Eco ban meg 75nél 7.ik.Ha a gázpedált 80% ig lenyomjuk akkor kapcsol vissza 1-et ecoban meg 2-öt.
Fogyasztás 6 liter 100-on.
Ha hosszú úton megyünk vele akkor kijön 5.4-5.5 körül. -
bandika0626
senior tag
válasz
bajnokpityu #2454 üzenetére
Nem a köbcentitől függ a nyomaték.
Van egy peugeot boxer 2.8 hdi is 127le meg 300Nm.Sőt, néztem az i40hez tuningot és ott 170le meg 400Nm adtak meg maxra. Csak az a bibi, hogy forrasztásos módszerrel lehet csak megcsinálni. Szoftveres megoldás kilőve. Sajnos.
-
bandika0626
senior tag
válasz
bajnokpityu #2450 üzenetére
De az egy 2007 elötti fejlesztés az 1.7 crdi meg késöbbi. Annyit változott a technika.
Inkább az 1.4 T-GDI nyomatéka(265) ha jól tudom az elírás. Én próbáltam egy ilyen kia ceed et de nem győzött meg hogy akkora nyomaték lenne benne ráadásul már 1500as fordulattól rendelkezésre áll.
-
bandika0626
senior tag
válasz
bajnokpityu #2448 üzenetére
Nem.
Miért lenne. A másik autóba Altea XL 2.0 pdtdi 140le 320 Nm. -
bandika0626
senior tag
Szia.
Én Seat Altea Xl jártam hasonlóképpen. 110 körül éreztem egy olyat mintha valaki utánakötötte volna magát aztán kb úgy gyorsult mint egy 1.0L szuzuki.
Műszerfalon semmit nem jelzett viszont újraindítás után elmúlt a dolog.
Na a lényeg, hogy nálunk a turbó nyomás úgy van a max nyomás leszabályozva, hogy a kipufugó felöli résznél van egy csappantyú ami más írányba is engedi a kipufogógázt ha eléri a megengedett nyomást. Na ennek a csappantyúnak a tengelye szorult meg egy pillanatra és a rendszer szervízüzemmodba vágta magát vagyis elvette az üzemanyagot és már nem is húzott úgy ahogy kell.Az i40es kocsinknak semmi ilyesmi baja nem volt eddig. Kopp kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest