- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElRamos
tag
válasz
csubuka #7553 üzenetére
Én ezt annyiban elcsesztem, hogy nem csináltam fotókat a párásodásról. Aznap, mikor a kötelező szervizbe kellett mennem időpontra, egész nap sütött a nap, jó idő volt, a párásodás eltűnt, a szervizben meg mondták, hogy legalább fotót mutassak. Nekem azt mondták, hogy a párásodást garanciában megoldják, csak kell rá bizonyíték, pl. fotó. Azóta már van jó pár fotóm, nemsokára viszem is a kocsit.
-
ElRamos
tag
válasz
lalibatyo #7554 üzenetére
47 ezer km-rel vettem a kocsit, tavaly ősszel. A márkaszerviz az éves kötelező szerviz alkalmával jelezte, hogy a tárcsák és a betétek cserére szorulnak. Ezután elvittem egy független szerelőhöz és ő is azt mondta, hogy cserélni kell őket. Láttam a tárcsákat meg a betéteket is, tényleg szar állapotban voltak. Valószínűleg nem volt megfelelő a vezetés technikája az előző tulajdonosnak, másra nem tudok gondolni én sem.
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Decemberben volt a 4. éves kötelező szervizben az i30, ahol jelezték, hogy az első féktárcsák és betétek cserések, az ajánlat kb. 270k volt. Mondtam, hogy nem, köszi, megoldjuk máshogy. Tegnap voltam szerelőnél, aki számlásan 153k-ért cserélte a tárcsákat és a betéteket is (Brembo), illetve a fékolajat. Mikor mentem a kocsiért, azt mondta, hogy érdekes a kuplungja ennek a kocsinak, neki egyesben rángat. Belém tette az ideget...kb. 49.000 km van a kocsiban, létezik, hogy a kuplung már szar legyen? Ha mégis baj van vele, akkor ezt garanciában cserélik? A bal első fényszóró párásodik, azt biztosan garanciában csinálják, de majd rákérdezek a kuplungra is, biztos ami biztos. Az okozhat esetleg kellemetlen szituációt a márkaszervizben, hogy a tárcsákat meg a betéteket máshol cseréltettem?
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Múlt héten vittem az i30-at a 4. éves kötelező szervizre, 107k volt. Az autó ellenőrzésekor jelezték, hogy az első féktárcsák cserések lesznek, max 1000 km van még bennük, a szerviz ajánlata munkadíjjal együtt 255k. Még kb. 9 hónap garancia van az autóra. Erősen gondolkodom, hogy nem márkaszervizbe viszem, mert ez már kib*szás. Éves szinten megyek kb. 5000 km-t. A fékbetéteket, fékpofákat is ajánlott ilyenkor cserélni? A hátsó féktárcsákról nem mondtak semmit, gondolom azok még rendben vannak, de az első hogyan kopott el hamarabb? Nemrég vettem a kocsit, kb. 1600 km-t tettem még bele.
Ha nem gyári, akkor melyik márka ajánlott?Köszönöm a válaszokat!
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Február elején viszem a 4. éves kötelező szervizre az i30-at (2020. 12. havi 1.5 DPi). Korábban jeleztem a szerviznek, hogy a tompított fényszóró kritikán aluli, szó szerint alig látok valamit, ezért cseréljék valami jobbra. Az enyémben még halogén izzó van, esetleg tudnátok ajánlani valami jobb félét? Milyet érdemes beletenni? Gondolkodtam azon, hogy LED izzót teszek bele, de az ugye nem engedélyezett, az asszony meg aggódik, hogy ha megállít a rendőr akkor mi lesz...
A másik amit kérdezni akartam, hogy a nappali menetfényt hogy lehet kikapcsolni? Nekem sehogy sem ment, akármit próbáltam.
Köszi!
Üdv: ElRamos
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Pár napja tették fel a téli szettet az i30-ra, tegnap este ahogy hazafelé mentem, felvillant a guminyomás ellenőrzése jelzés. Hogy lehet ezt eltüntetni? Elvileg a nyomás rendben van.
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy 2020-as i30 kombival (1.5 benzin). Egy 2007-es 1.7 dízel H Astrából ültem át. Eddig nagyon tetszik, az Astra után olyan volt, mintha egy űrhajóba ültem volna annyi gomb volt hirtelen
Még csak pár napja használom, eddig nagyon bejön, amit viszont észrevettem, hogy az Astrám jobban gyorsult, hamarabb erőre kap, az i30-nak idő kell, előzésnél jó lesz majd figyelni.
Garázst bérelek, ami elég szűk, az Astrával is úgy tudtam beállni, hogy a jobb oldali visszapillantót manuálisan behajtottam. Az i30-nál ha lezárom a kocsit, automatikusan behajtja a tükröket, nyitásnál meg ki. Na szóval parkolásnál hogy tudom behajtani a jobb oldali visszapillantót? Elnézést kérek, próbáltam megkeresni, de még a használatit sem találtam egyelőre.
Köszönöm a segítséget!
Üdv: ElRamos
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest