- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem szemétkedés de vedd elő a hozzá adott gépkönyvet és nézd meg.
Garit szerintem üti ha máshol cseréltetsz olajat. Az más kérdés ezt 99% nem veszik észre. Te döntésed. Én otthon leszívnám feltölteném.
Sajnos tényleg kényes a GDI a 10.000kmes olajcsere mindenképp javasolt. -
trec12
addikt
Gyárit vennék márkaszervízben és ott tetetném be. Kétségtelen, hogy a legdrágább megoldás talán. Én a 2019-es Ceed-emnél így jártam el. Minden későbbi gond, bosszúság kizárva. Évek óta hibátlan. (Érdemes utána olvasni a sok kísérletező hogyan járt olcsón megvett állítólagos gyári szenzorokkal meg jóskapista gumis haverral....)
-
user2
csendes tag
Ahová járok az autóval, egy üvegfalon keresztül mindent láthatsz. Már ismernek, legutóbb kérés nélkül is az ablakhoz legközelebbi szerviz-állásba vitték az autót.
Egyébként simán be szoktam menni, csak udvariasan megkérdezem a szerelőt, nem zavarok-e? Egy-két kérdéssel és udvariassággal oldható a hangulat, nem szabad tolakodni. Sosem volt ebből problémám.
-
Márkaszervizben te a varoban csucsulsz vagy otthon
Javaslom az otthont, amikor idopontra vittem olajcserere akkor is 2 orat vartam. Tudod, megvan hogy mi mennyi ido alatt keszulhet el, ez alapjan számláznak. Nem szeretnek ha nezned, hogy a 1.5 orara kiszamlazott olajcsere valójában 30 perc munka
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Monitor hiba topik
- Kuponkunyeráló
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest