- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
válasz
JoolsNOS #7573 üzenetére
Szia!
Én is most vettem egy Kia Venga autót. 8db komplett kérek van hozzá 15" lemezfelnin, 195/65 R15 nyolc éves gumikkal.
A nyári felnik szinte újak, a téliek kicsit rozsdásak, de mindegyikben eredeti 8 éves TPMS szenzorok vannak (nem tudom, hogy. mennyit birnak, de nincs sok km az autóban) .
Neked mekkora kerekek voltak hozzá? Érdemes venni rá 16" kereket?
Én sem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó megoldás. Eladni a 4db téli kereket és venni a nyári helyett 4 évszakos gumit, vagy a rozsdás felnire új téli gumit (a nyári az prémium contact, kibir még pár évet)?
Én is nézegettem az alufelniket, de nem találtam hozzá valót 15"‐ban. Novemberig még eldől, hogy mi lesz a megoldás.
Egyébként mennyiért lehetne eladni a 4db téli kereket kompletten (egyáltalán lenne rá igény?)?
Simonjoe: meglepődtem, itt is jelen vagy. A Splash helyett vettük a feleségemnek a Vengát. Erre is fogok szerelni menetfényt (köszönöm a Splash-nél a segítséget), remélem, hogy itt is lesz valaki, aki tudja, hová lehet rákötni a motortéri bizti táblában.
TommyY
-
Dzsolo
senior tag
válasz
JoolsNOS #7573 üzenetére
4 évszakossal járok a legjobb választás, a cégesen és a saját autóinkon is azok vannak, semmi értelme a téliguminak, nincs már tél, meglátásom szerint. (illetve sokak szerint)
A budai oldalon járunk semmi gondunk nincs.TPMS miatt írj szakszerviznek, majd ők kikereseik alvázszám alapján, vagy bemész az alkatrészrendelős pulthoz és megnézik neked.
Ha világít az üzemanyag szint jelző lámpa régen rossz, fél tank alatt tankolni kell a benzinesbe és a dieselbe is, mi sosem várjuk meg, hogy világitson káros lehet, (cégesnél is előírás) nem tudja a rendszer megfelelő hőfokon tartani az üzemanyagot és magasabb hőmérsékleten kerül befecskendezésre, tönkre teheti az injektorokat, ileltve a tank aljáról felszívhatja az üledéket, de mindneki úgy szivatja magát ahogy akarja, magánügy.
Egyébként meg írja a fed komp, amennyiben 0-át ír utána még 50-80km van benne felhasználás függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest