-
Mobilarena
KONZOL beárazás
Kérdés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszönöm az árazást , most volt csak időm idő részletesebben benézni ide! Tökéletesen egyet értek veled a beárazással kapcsolatban
Nekem is a régi FAT 60GB-os van itthon, bár el nem adnám vagy cserélném slimre....Azért legközelebb hagyjuk meg a munkát az ármesternek
Goldwin: Nem az a célom hogy az érdeklődö ár alatt adja el a termékét,igyekszem az arany közép utat megtalálni...de mint ki van írva az árazás szubjektív vélemény és az hogy egybe vagy külön szeretné eladni az már nem rám tartozik, maximum tanáccsal és javaslattal tudok szolgálni ez ügyben...
A legnagyobb segítség pedig mindenképp fotó lenne az eladandó cuccról...többet segítene az eladásban az eladónak is, és jóval vevőcsábítóbb
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Üdv.
Hát köszönöm szépen, igazából kottára ugyan ezt gondoltam az árra mint ahogy írtad, csak egy kis megerősítésre volt szükségem.
Gondolkoztam azon, hogy eladom 20k körül hdd-nélkül, ha esetleg valakinek van egy kisebb és neki felesleges az 500GB.Azt a hdd-t bedobnám a pc-be.
Új hozzászólás Aktív témák
KONZOL beárazás
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív. A Hardveraprós árakat is figyelembe vesszük.
• Játékárazásnál pontos és teljes név szükséges, kérjük egymás alá felsorolni!
• Képről nem árazunk, mindenkit megkérünk, hogy egymás alá vezesse fel az eladni kívánt termékeket!
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• Offot nem kérünk!
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla