Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
anthony19920
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom nézi-e még esetleg valaki ezt a topicot, de talán itt a legnagyobb az esély rá, hogy valaki tud válszolni a kérdéseimre
Pár éve használok már én is egy ilyen lapot, az utóbbi években itthoni szerverként, azonban most felmerült az igény, hogy a 16 giga ramot kicsit többre cseréljem.A hivatalos dokumentáció mindenhol max. 2*8GB-ot említ, esetleg próbálkozott már valaki 16GB-os modullal? Ideális esetben 2*16GB kerülne a gépbe, az intel chipset doksi / proci doksi alapján 32GB-ig támogatottnak kéne lenni, de ez persze függhet alaplaptól is.
Illetve szerver ram-mal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? ECC támogatás meg van elmítve és rémlik, hogy anno a hirdetés alatti beszélgetésekben valaki próbálkozott szerver rammal is, de nem emlékszem, hogy milyen eredménnyel. Gondoltam hátha itt tud valaki valami okosat mondani

Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Cooler Master H500P + ventik
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár éve használok már én is egy ilyen lapot, az utóbbi években itthoni szerverként, azonban most felmerült az igény, hogy a 16 giga ramot kicsit többre cseréljem.