- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz dynamicrossh #422 üzenetére
Nekem a fejem fáj, biztos nyomatják a HAARP-ot is. ((((
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Antigabo #395 üzenetére
Imádom, hogy ha valamiben nem értünk egyet a konteósokkal, akkor már egyből provokátorok / lefizettett ügynökok / háttérhatalom által lebutított biorobotok vagyunk. Ez a végső érv, ha már elfogyott bármi más, ez az aduász. Na nem mintha a konteósok bármikor is épkézláb érveket és bizonyítékokat tudtak volna felsorolni.
Kérlek, itt a lehetőség arra, hogy egy konteód kapcsán felsorakoztasd az érveidet és a bizonyítékaidat. Kíváncsian várom.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Cyberpunk #353 üzenetére
Párszor már találkoztam ezzel a konteós módszerrel és érvelési technikával: "Nehogy már én mondjam meg, ott a zinternet, tessék rákeresni". Nagyon hiteles mondhatom, főleg ha a végén benyögnek egy naturahírek / szabadonébredők cikket. Meghogy igazolja a másik fél, hogy a konteó, amit ők feltételeznek, nem igaz. Mert ugye az "tény".
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Antigabo #351 üzenetére
és ennyi erővel akár atomsugárzás is lehet... - Akkor egy kicsit már mindmeghaltunk volna.
Amúgy mit is értesz "atomsugárzás" alatt? Nagyon jó a konyhanyelv, csak pont te beszélsz itt olyan dolgokról, amik pontos meghatározásokat igényelnek és láthatóan te ezeket az igényeket nem vagy képes kielégíteni.
Amúgy te magad vehetsz pl. Geiger-Müller számlálót. De persze azt biztos félrekalibrálta a háttérhatalom hogy fals értékeket mérjen.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Antigabo #304 üzenetére
Kicsit visszavehetnél az arcodból. A mondatommal csupán arra szerettem volna utalni, hogy az a "kémprogram" vagy kvaszarul van megírva, tehát nem sok veszélyt jelenthet a drága adataidra (hiszen kiszúrtad, azaz kvázi lebukott a kém), vagy talán nem is kémprogram felelős a gépeden jelentkező anomáliákért. Ja és #sarcasm, ha esetleg nem esett volna le.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
Kezdünk elterelődni az eredeti témától, Istenre ott a Vallás topic, itt maradjunk inkább a HAARP, chemtrail, UFO, stb. vonalon, hiszen emiatt jött létre ez a topic.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz TheBikerider #88 üzenetére
Kérdeznék valamit, pusztán kíváncsiságból: ha én mondanék neked egy állítást, akkor te mi alapján döntöd el, hogy az most éppen igaz-e vagy sem? Mert amit eddig leírtál, nekem nem egyértelmű, hogy mi alapján döntesz.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest