- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
Ne egy konteós(nak bélyegzett) magyarázatát várd, olvass utána!
Van a vírusban LNP? (Aminek a szerepe hogy az immunrendszert kikerülve jusson a célsejtekbe az mrns és ott történjen a tüskefehérje-antigén-prezentáció) Nincs, tehát közel sem tud olyan hatékonyan bejutni kritikus részekre (szívizomsejtek,
őssejtek, vér-agy gáton átjutva központi idegrendszer..) mint a génterápiával termeltetett tüskefehérje, ami a gyártó állítása szerint helyi immunválaszt kiváltva generál immunitást, nem az egész emberi testben szétterjedve!!!
Pfizer oltóanyag biodisztribúció tanulmány biztosan rémlik neked, tudod amit a konteós japán kormány nyilvánosságra hozott, ezt más szakmabeliek is megerősítették.Minden mesterséges immunizálási technológiában rejlenek kockázatok, de a Pfizer/Moderna féle oltóanyag messze túlmutat bármelyiken a súlyos és halálos mellékhatások tekintetében.
Amúgy nem rajtam kéne fogást keresni, hanem azokon az oltásceleb politikusokon és közszereplőkön akik itthon és világszerte kulcsszerepet játszottak ebben az elképesztően kártékony történetben.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
senior tag
válasz syberia #1797 üzenetére
(Én még csak tojás vagyok.)
1. Nincs esetleg valami publikus lexikon, amiben el lenne magyarázva a konteós terminológia? (Így nagyon nehéz reagálni, ha fel sem fogom a tolvajnyelvet...)
2. Pl. Lengyel Zsolt = Karikó Katalin?
3. Mi számít génterápiás injekciónak? Az mRNS nyilván, mert vele kapcsolatban sokszor elhangzik ez a jelző. Ebből kiindulva az lenne a génterápiás injekció, ami emberi sejtekkel termeltet valamit (fehérjéket pl.)? Ilyen alapon a vektor vakcinák (pl. az Astra vagy a Janssen covid oltása) is azok? A gyengített kórokozót tartalmazó vakcinák is? (Az elöltek fenti definíció szerint nyilván nem.)
4. Mi a helyzet magukkal a vírusokkal? Egy covid fertőzés pl. génterápiának számít? (Ezek bejutnak az emberi sejtekbe, és részben vagy teljesen átprogramozzák. Máig nem értjük, hogy ilyenkor egészen pontosan mi történik a sejtekben.)
5. Az oltásellenesek között is vannak ellentétek? [HUN]NIMROD pl. olyan oldalt linkelt, ami azért küzd, hogy minden oltást tiltsanak be technológiára való tekintet nélkül. Te viszont mintha a hagyományos eljáráson alapuló védőoltásokkal szemben megengedőbb lennél.
6. Mit értünk "hagyományos" eljáráson? Pl. a "teljes sejtes" vakcinák azok? Még mik?''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
syberia
veterán
válasz NeoPampalini #1790 üzenetére
Egyiküknek sem jutott eszébe ilyen meggondolatlansag, viszont van egy alapvető különbség a hagyományos eljáráson alapuló védőoltások, és a Lengyel Zsolt féle génterápiás injekciók között. Utóbbiak nem generálnak tartós, akár élethosszig tartó immunitást a fertőzéssel szemben, sőt igazoltan csökkentik a védettség fokát. Lehet vissza keresni a linkelt tanulmányokat ha nekem nem hiszitek. Mondjuk már 2020 végén megírtam hogy a vírussal szembeni mesterséges védettség kudarca van ítélve.
-
syberia
veterán
I am finding as a Cardiac Surgeon and Researcher that there are more than 20% mRNA vaccinated people who have developed silent Myocarditis which can kill them without knowing and also silent cancers are growing faster in people. Government needs to provide free testing to all who are injected with mRNA experimental vaccines.
https://x.com/nycliusa/status/1798733538189324744Az oltást felvevők számára a specifikus kivizsgálás a mellékhatások feltérképezésére mindenképp ajánlott, nehogy nagyobb baj legyen.
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1782 üzenetére
A cikkből: "Az oltásokban az az egyedi, hogy az az egyetlen olyan toxincsomag, ami közvetlenül, egyenesen, koncentráltan a vérbe és nyirokrendszerbe kerül bevitelre."
1. Hirtelenjében nem tudnék mondani olyan oltást, amit direkt "vérbe és nyirokrendszerbe" adnának. (Az más kérdés, hogy a szervezetbe került idegen anyagokkal a vér és nyirokrendszer szokott foglalkozni. De mindennel ez van, pl. ha valaki szedett már életében antibiotikumot (az antibiotikumok tkp. toxinok), akkor tapasztalhatta, hogy a tápcsatornából napok múlva valahogy visszajutott a szájba keserű íz formájában...)
2. Elgondolkodtam ezen a "koncentrált toxin csomagon", és egyáltalán nem érzem, hogy az oltás lenne az egyetlen forrás: amikor megcsíp a méh/darázs/szúnyog/tövis, vagy lehorzsolja a gyerek a térdét a játszótéren, vagy elvágja az ember ujját egy papírlap/konzervdoboz/kés, stb. (a komolyabb traumákat nem is említve), akkor az mind egy-egy koncentrált toxin csomag, sajnos. (Lásd pl. "vérmérgezés".) De szerencsére ezért tartjuk az immunrendszert, ami 1-1,2 kilogrammot is kitehet a testtömegből, persze gyakran ennyi is kevés sajnos.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
doc
nagyúr
En is elolvastam a Telegraphos cikket, sot be is tettem ide a szoveget, mert gyanitom hogy az ide nagy mellennyel posztolo "MINDMEGHALUNK AZ OLTASTOL' topictarsak nem fizettek elo, igy valojaban nem tudjak hogy mi is van benne. A kedvukert ossze is foglaltam egy mondatban. Szinten nem jott ra erdemi reakcio, csak a gunyolodas meg mellebeszeles.
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1786 üzenetére
"lehet hogy páran meg fognak halni kanyaróban"
Ez pl. így néz ki a gyakorlatban (forrás: Telegraph ):
"A járvány rendkívüli sebességgel terjed, és a halálozási arány is kiugrón magas. Volt olyan nap, [2022.] szeptember 1-én, amikor 37 halálos áldozatot regisztráltak, mind gyerek volt. [...] A leginkább érintett, keleti Manicaland tartományban a megbetegedettek közül majdnem minden tizedik meghalt. [...] Az első esetek áprilisban jelentek meg. A vírus azóta gyorsan terjedt a zimbabwei apostoli egyházak gyülekezeteiben, ahol régóta elutasítják a védőoltásokat és a modern orvostudományt." [forrás]Amúgy ennek a laza, fatalista hozzáállásnak mindig az a próbaköve, hogy mi történik, amikor tényleg meghalnak páran az ember környezetében. Vagy akár nem is halnak meg, csak mondjuk a gyerek elkapta a szamárköhögést (ami oltás nélkül rossz esetben akár 10 hetes köhögés, opcionális bordatöréssel és/vagy kórházi kezeléssel), amikor is sok szülő (meg a környezete) hajlamos lesz átgondolni, hogy a többi (vagy saját) gyerekét ki akarja-e ennek tenni. (A kérdést taglalják pl. itt: pl. hogy milyen szembesülni azzal, mikor egy (oltatlan) fiatalember egyszer csak lebénul holmi betegség miatt (ez esetben gyermekbénulás/polio miatt).)
#1789 [HUN]NIMROD Én például elolvastam a Telegraph cikket, megkerestem a hivatkozott tudományos publikációt, azt is elolvastam kétszer, megírtam itt a véleményem, semmilyen reakciót nem kaptam rá...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Viperator
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1789 üzenetére
Ahogy az orvosi publikációkat sem nézték meg.... (amiket én linkeltem itt) Csak vagdalkozás megy....
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1789 üzenetére
Nem sikerült válaszolnod. Vissza akarod az oltások előtti állapotokat, kanyaróstul-mindenestül?
Melyik T cikkre gondoltál, mert tegnapról csak syberia rakott ki valamit, ami kimerül a "could be" kategóriában. Ráadásul nem is nekem volt címezve, te meg terelésről beszélsz. Good argument, mate!
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz NeoPampalini #1787 üzenetére
Ha figyeltél volna, ezt már megbeszéltük Mr K-val.
Most hogy ezt letudtuk, annak érdekében, hogy komolyan tudjalak venni, rátérhetsz a The Telegraphban megjelent témára tegnapról, terelés helyett.
Amúgy látom nektek nincs semmi más dolgotok, mint itt vicceskedni. Én ritkán tartok ilyen kivételesen sűrű reagálásnapot, legtöbbször napi egy hsz a limitem.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
doc
nagyúr
Tehat szerinted ebbol a listabol kotelezo egyet valasztani? Vagyis aki nem hal bele a kanyaroba (idezet toled: "mindenki más") az:
- meghal kanyaroban
- fejlodesben visszamaradott lesz
- izomsorvadasa lesz
- allergias lesz
- ertelmi fogyatekos lesz
- autista lesz
- elethosszig folyamatosan beteg
? -
NeoPampalini
senior tag
Tehát te ezt szeretnéd vissza, a többi nyavalyával együtt, ugye?
Én nem szeretném, ha a leendő gyermekemet egy oltással simán megelőzhető betegség vinné a sírba, nem tudom, te hogy vagy ezzel.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz NeoPampalini #1785 üzenetére
Elmondom neked sárgasapis kiskutya: lehet hogy páran meg fognak halni kanyaróban, de cserébe nem fog mindenki más - és itt lehet választani: visszamaradni a fejlődésben, nem lesz izomsorvadásuk, nem lesznek allergiásak, nem lesznek értelmi fogyatékosok, nem lesznek autisták, nem lesznek élethosszig folyamatosan betegek stb.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #1783 üzenetére
""A világon sehol nincs ilyen oltásterror, mint ebben az országban.""
Vannak orszagok ahol kevesbe veszik komolyan a gyerekkori vedooltasokat, volt is a sok "felvilagosodott" miatt kanyarojarvany Romaniaban... -
NeoPampalini
senior tag
"A mai csecsemők, gyermekek szülei is már kivétel nélkül mind oltáskárosodottak, amit ráadásul át is örökítenek."
LOLz. És ez mégis miben nyilvánul meg?
"A világon sehol nincs ilyen oltásterror, mint ebben az országban."
Igen, mindenki minket akar innen kitessékelni, mert kell nekik a helyünk, ezt tudjuk, mi vagyunk a kipécézett ősszíriuszi nemzet, csak a kárunkat akarják, jáj.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1773 üzenetére
Hol van itt "kamu ertetlenkedo kotekedes"?
Ezzel harangoztad be a hatalmas nagy leleplezest: "Japánban a volt belügyminiszter - aki szintén turbórákos lett a kísérleti sz@rtól - BOCSÁNATOT KÉRT amiért nem akadályozták meg a tömeges emberkísérletet" - majd belinkeled a beszedet ahol "One of the key points in Haraguchi’s speech was his criticism of the ban on Ivermectin" - vagyis semmilyen turborak, kiserleti sz@r, tomeges emberkiserlet nincs, annyit mondott hogy szerinte nem kellett volna megtiltani hogy a tobbek halalat okozo (lovaknak kifejlesztett) fereghajtot emberek zabaljak ketpofara. Az mar teljesen lenyegtelen aprosag hogy a "volt belugyminiszter! miniszter! erted, a kormany tagja!! miniszter!!" valojaban 15 evvel ezelott volt egy rovid ideig miniszter, a Covid-kor mar 10 eve nem volt a kormanyban, tehat ezzel kapcsolatban kb annyira hiteles mint a Lomis Sanyi a szomszedban. Na jo, ne legyunk ennyire gonoszak, mondjuk annyira hiteles mintha mondjuk Kuncze Gabor kritizalna a jelenlegi kormany intezkedeseit.
"a vigyorik használata "nálatok" mindig a gúnyt jelzi, ezt "ti" űzitek itt állandóan" - tehat a pl itt olvashato "oltáslobbi liliputi fotelharcosa" az egyaltalan nem tartalmaz gunyt, es a mogotte lathato ketto darab "" sem, ugyebar. A "rőtsild-média" es a hasonlo kifejezesek sem tartalmaznak gunyt nyilvanvaloan.
"rád többé nem reagálok," - tekintve hogy semmire nem valaszoltal erdemben, folyamatosan csak azt szajkozod hogy mennyire hulye az aki nem hiszi el a kovacsjozsi.hu-n levo konteos cikkeket bemondasra, szerintem sokat nem veszitunk. -
Viperator
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1773 üzenetére
Nem kell velük foglalkozni, mert belülről bomlasztanak....
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Fú b+ ennyi kamu értetlenkedő kötekedést rég nem láttam, ebben nagymester vagy - kétes dicsőség.
Arra utaltam, hogy a vigyorik használata "nálatok" mindig a gúnyt jelzi, ezt "ti" űzitek itt állandóan, de amikor ugyanezt alkalmaztam, akkor máris jött a besértődés: #1738 "...gúnyolódás...".
Gondolom a második bekezdésedben lévő dolgokkal kapcsolatban is kb ennyire (nem) fogtál fel bármit, vagy a szokásos terelés.
Na most már tényleg vége, rád többé nem reagálok, csak higítod itt a falat.A másik két díszpintynek: na, ti is leszerepeltetek, látom nem sikerült feldolgozni a légváratok összeomlását, inkább rácsaptatok az égitestes témára mint gyöngytyúk a takonyra. Vigyázzatok, mert most hogy már tudjátok az igazságot, ha továbbra is letagadjátok magatok előtt, az kognitív disszonanciához és betegséghez vezet. Magatokkal szúrtok ki, én lesz@rom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
NeoPampalini
senior tag
válasz syberia #1765 üzenetére
Ez nem tudom, miként kapcsolódik a másik hozzászóló személyes kételyéhez, de mindegy.
"Továbbra is várnám a megfejtést az oltáslobbi liliputi fotelharcosaitól (akik a laposföldes topikban védik az igazukat, holott van számukra "tudományos" topik, külön moderátori felügyelettel bevédve az ellenvéleményektől) hogyan okoz szívizomgyulladást a vakcina-tüskefehérje."
És ezt miért tőlünk várod megválaszolni, nem találtál rá a saját szájízednek megfelelő tanulmányt?
-
syberia
veterán
válasz Viperator #1769 üzenetére
https://logout.hu/allando/mediaajanlat.html
Korábbi hirdetőink bekezdésnél egy "p" betűs cég szúrja a szemem...nem nem a Panasonicra gondoltam Érdekes, de biztos nincs összefüggés.. 🤡
-
syberia
veterán
válasz Viperator #1740 üzenetére
Csepp a tengerben, bár egy igazságosan szabályozott egészségügyi rendszerben ennyi bőven elég lenne a defektes gyógyszer/vakcina forgalomból történő végleges kivonásához.
Továbbra is várnám a megfejtést az oltáslobbi liliputi fotelharcosaitól (akik a laposföldes topikban védik az igazukat, holott van számukra "tudományos" topik, külön moderátori felügyelettel bevédve az ellenvéleményektől) hogyan okoz szívizomgyulladást a vakcina-tüskefehérje.
A kérdés régóta feltéve, a válasz részükről sehol.
(#1755): Neked talán sikerülni fog, ha már a többi okost a tények hidegen hagyják Amúgy hány dózist kaptál? Nehogy azt mond hogy csak hármat, az oltástagadás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ahogy újra leírtad az ezotériával való múltadat, ahogyan fogalmazol, szerintem, be kellett volna szippantania annak a miliőnek ami körül lengi, szépség, érdekes megsejtések, színes emberek, végtelen emberi tapasztalatok, és ha találkozol egy bele cseppenő kezdőbe mint én, boldog lennél, hogy beszélgethetsz vele és egy kicsit "gyámolíthatod".
Erre te, ennek a csodálatos világnak, az elhervadt fekete rózsáját játszod.
Szíved joga. És nekem is a szívem joga, hogy ne higgyem, kételkedjek abban, hogy az ezotériát így lerázhatja valaki magáról. Tisztelve az ezotéria szellemiségét, inkább azt hiszem veled kapcsolatban, hogy nem is úgy van ahogyan előadtad.
Hú, de hosszan tudnám folytatnikirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
Z.É.T.
őstag
válasz kolja58 #1759 üzenetére
Na jó, a beismerést mindig értékelem.
---
Nem véletlenül állok beléd és bárkibe, aki vetít, elég jól felismerem, ha valaki egy ezoterikus/spirituális témában tényleg otthon van és ha csupán egy gyors sodrású patakmederben csapódik egyik kőtől a másikig.
(néhány percem van, pedig ez is olyan téma, amiről napokig tudnék beszélni... Nem véletlenül szerveztem ilyen témájú táborokat is korábban...)
Steinertől úgy 15-20 könyvet olvastam, nem vagyok feltétlen híve, de értékelem a munkásságát. (ezernél több ezós/spiri könyvet olvastam, részt vettem több természetgyógyász konferencia szervezésében, beszélgettem szinte minden hazai "tanítóval", aki számít/ott)
Csapongok.
A Waldorf vonal nem rossz. A biodinamikus kertészet szintén (magam is beépítek néhány morzsát belőle az alakuló permakultúrás erdőkertembe), a magyar antropozófiai társasággal (vagy mi a nevük pontosan) nem vagyok kibékülve.
R. Steiner munkásságának rengeteg tézise mára meghaladott, az sem tett jót a művének, hogy időnként kénytelen volt megalkuvónak lenni (egyházi kényszer) és hogy sokszor túlzottan a tanulmányai befolyásolták. (gnoszticizmus pl)No, még gyorsan egy másik vele kapcsolatos vonal:
Ozorian vagyok (ozora fesztiválos, neohippi), ha ismered Steiner alapjait, a dervistánc, extázisos élmények és pszichedelikus kultúrkör nem állhat távol, tőle (Steiner) is tudható: alkohol rósz, pszichedelikumok, (meditáció, extázis) lyó!
(a kereszténység tudattágító szertartásai is gomba alapúak voltak, aztán, amikor az egyházak kevésbé jó irányt vettek, az írmagjukat is kiirtották, még az emlékezetét is igyekeztek eltörölni)No de zárnom kell lassan soraim, gyorsan helyreteszek valamit.
Nem a bolygók determinálnak embereket, eseményeket, hanem - amennyiben elfogadjuk a filozófiáját a témának - az ősprincípiumok vannak megegyező irányultságú hatással a bolygókra és emberekre, eseményekre. Nem kényszerítő erővel, inkább tendenciózusan.
Aki nem lát, csak hisz, az könnyű papírként lebeg a hullámokban és ki van téve a sodrásnak, könnyen elsüllyed, aki lát/tapasztal, belőle rugalmas acélpenge lehet, amit a víz is megkerül. Megöregedvén persze ő is elkezd rozsdásodni, mert azért a "víz az úr".Hú, de hosszan tudnám folytatni
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz kolja58 #1758 üzenetére
Tényleg nehezet kérdeztem, mert megint nem írtál semmit a bolygóegyüttállások és a járványok kapcsolatáról, csak belekezdtél valami mesébe.
Közben eszembe jutott egy kérdés, hogy ha bolygóegyüttállás miatt van járvány, akkor miért nem az egész Földön mindenhol egyidőben van pl. influenzajárvány?
-
aktív tag
Na jó, tegyük félre a méregetést.
Hát most őszintén be kell vallanom, semmi mást nem akartam, csak az antropozófiát népszerűsíteni. Megfogtatok, nincsen asztroszófiai tudásom, viszont őszitén hiszem, hogy akit linkeltem, annak van. Ha érdekel benneteket a téma, járjatok utána.
Tehát felfedezésre fel. [egy kis csemege][ Szerkesztve ]
kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1756 üzenetére
Ott kezdődik a történet, hogy az Isten eldöntötte, hogy szeretetét kiárasztva, a saját képmására embert teremt. Az Isten tervét az angyali kar segített megvalósítani. Először minden szellemi volt. A föld szaturnusz állapotával segítette az ember szellemi kialakulását és szellemi életét.Kedves érdeklődő tanonc, te mit tudsz az általános szellemi állapotról, életről. A folytatást, a tudás szintet fogja meghatározni. Adj a tudásodról értékelhető bizonyosságot.
-
senior tag
válasz kolja58 #1754 üzenetére
Nekem pl. ötletem sincs, de tényleg. Mondjuk a Neptunusz, a maga -200 fokos felszíni hőmérsékletével és a 2000km/órás szeleivel szellemileg milyen minőséget képvisel?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz nagylaci6417 #1753 üzenetére
Nehéz a kérdés, hogy miért nem hiszed el, vagy miért nem sikerül rá válaszolnod?
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1748 üzenetére
Neked a lélek és a szellem jelent valamit? A Nap, a csillag és bolygó rendszer, szellemileg, milyen minőséget képvisel?
Szóval?kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz NeoPampalini #1752 üzenetére
Ennyire vagy képes .Jó sok arroganciával áldott meg a jó isten. Azt hiszed magadról milyen kibaszott vicces meg okos vagy.Nem vagy az. Három év alatt nem sikerült rájönni hogy mennyi mindenbe átbasztak.Rengetek ilyen vén emberszabásút ismertem meg ismerek.60 +
-
NeoPampalini
senior tag
válasz nagylaci6417 #1751 üzenetére
Tehát a saját személyes kételyed neked ostobaság? Van baj...
Esetleg megpróbálhatnád kifejteni, hogy miért nem hiszed el, ha már hitkérdést csinálsz belőle.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz NeoPampalini #1750 üzenetére
Mit terelek?felteszel egy ostoba kérdést.mit válaszoljak rá.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz nagylaci6417 #1749 üzenetére
No, neked sem sikerült válaszolnod a személyes kételyedet feszegető kérdésre, ehelyett terelni próbálsz.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz NeoPampalini #1605 üzenetére
Milyen tény mutat arra hogy beadtak 11 milliárd oltás?
-
senior tag
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1745 üzenetére
Na jó, még egyszer utoljára.
A te fogalom rendszered sok olyat, nem tartalmaz, ami az én fogalom rendszeremben kitüntetett szereplőként van jelen. Neked a lélek és a szellem jelent valamit? A Nap, a csillag és bolygó rendszer, szellemileg, milyen minőséget képvisel?
Egyszer, a szemem közé kaptam, azt a véleményt, hát mond úgy, hogya hülye isaz általános iskola alsó tagozatos tanulója is megértse. De ehhez, azaz ennek megértéséhez, felsőfokú tanulmányok megléte szükséges, mondtam szelíden. Szükségszerű a konkrét leíró fogalmi rendszer. Szóval, ne erőlködj.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1743 üzenetére
Sem elolvasni, pláne értelmezni, nem volt sem időd, sem képességed. Mondtam, hogy ne erőlködj. Maradj meg a te szinteden, jobban jársz. És vedd úgy , hogy ebben a topikban, mindenféleképp, ignoráltalak.
-
Viperator
őstag
válasz Viperator #1740 üzenetére
Rengeteg publikált tanulmány van az oltás utáni problémákról:
https://journals.lww.com/annals-of-medicine-and-surgery/pages/results.aspx?txtKeywords=covid-19+vaccination"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1739 üzenetére
Tehat akkor az a problemad hogy hasznalok smiley-kat? Eddig errol nem volt szo (nemszmajli)
Olvastam, es lattam hogy teljesen mas van meg a konteos hoax-oldal irasaban is, mint amivel te beharangoztad. Ez nyilvan roppant hitelesse teszi a folyamatos ossze-vissza vagdalkozast meg mindenfele random allitasok ideboffenteset. -
Viperator
őstag
Ezeket nem lehet csak úgy eltusolni.....
1. Esettanulmány: Spontán gerincvelői epidurális hematóma a COVID-19 vakcinázást követően.
https://journals.lww.com/annals-of-medicine-and-surgery/fulltext/2024/01000/spontaneous_spinal_epidural_haematoma_following.99.aspx
2. Esettanulmány: Az agyalapi mirigy gyulladása (hipofízisgyulladás) COVID-19 vakcinázást követően Rathke-hasadékcisztás betegnél
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21645515.2023.2297455
3. Pfizer dokumentum: Az mRNS-injekciók 1,6 millió mellékhatást váltottak ki
https://www.conservativereview.com/horowitz-confidential-pfizer-document-shows-the-company-observed-1-6-million-adverse-events-covering-nearly-every-organ-system-2661316948.html
Rengeteg publikáció van fenn a neten, lehet keresni."Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ahha, csak számold össze, hogy a "mi" és a "ti" hozzászólásainkban hány vigyori van. Én vállalom a ma reggeli 3 db-ot. Le lehet kopni. Nagyot akkor tudnál nőni a szememben, ha végigolvasnád a linkeket, és ennek megfelelően mutatnál egy kis önkritikát.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1737 üzenetére
Tehat a szokasos. Nagy mellennyel tortent kinyilatkoztatasok, a masik kopkodese, gunyolodas, barmilyen erdemi valasz nelkul
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1731 üzenetére
Mondtam, hogy ne erőlködj, mert megárt.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1734 üzenetére
Igen, barmennyire is faj, a hiteles forras igenis fontos. Attol hogy egy Kovacs Bela allit valamit, az meg nem lesz valosag.
Azt meg latom hogy imadtok valamilyen jelentektelen esemenyt/nyilatkozatot megfogni, totalisan kiforgatni es teljesen alaptalan dolgokat allitva hivatkozasi alapnak hasznalni.
Amitol ez igazan vicces lesz, hogy szemmel lathatoan meg ti magatok is belezavarodtok hogy melyik kamucikkrol mit hazudoztok -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem, nem az a vicces ha valaki hiteles forrás után áhítozik - ez becsülendő -, hanem az hogy ha azt képzeli, MEG IS TALÁLTA a mainstream által, amiről már milliószor bebizonyosodott hogy részrehajló, érdek- és kézivezérelt, és természetesen álnok módon hazug.
Felejtsd el ezt hogy ki lett és nem lett rákos, ez láthatólag nem megy, maradjunk ennél a média-kérdésnél: az sem gyanús, hogy az ilyen és ehhez hasonló híreket a rőtsild-médiahálózat következetesen elhallgatja? Pl amikor százezres tömegtüntetések vannak számukra kellemetlen témák mentén? Amikor az adott kérdés elsőszámú tótumfaktuma ellentétes "véleményt" (igazságot) mond?20 perce rakta ki Szakács Árpád az újabb cikkét, olvassátok, és döbbenjetek. Most jött el az a pillanat, amikor már ŐK sem tudják agyonhallgatni, az IGAZI tudomány felülkerekedett a lobbista vérszívókon. The Telegraph, British Medical Journal stb. Az ilyen esetekre mondtam, hogy az igazság mindig győz. Nem kezditek kicsit sem úgy érezni, hogy "hangyányit" le vagytok maradva? Tudjátok, a konteó és a valóság közti különbség: X hónap. Kinek mennyi az X, gyanítom hogy a birkaságfaktorral egyenesen arányos.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz [HUN]NIMROD #1727 üzenetére
(#1728): Szánalmas látni ahogy ismételgeted a propaganda hazugságait, de sajnos már ezen a fórumon sem hisznek az emberek a gyógyszerlobbi dezinformációinak.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1726 üzenetére
Meg ne ártson. [védőoltások és betegségek
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1727 üzenetére
Ja ertem, tehat az szerinted mar onmagaban vicces ha valaki hiteles forrast szeretne egy allitasra...
Hoztal egy videot amin egy volt japan miniszter (belugy- es kommunikacios, tehat egeszsegugyhoz valoszinuleg semennyire nem erto) azt mondja hogy SZERINTE nem kellett volna megtiltani az azota mar bizonyitottan artalmas ivermectin-hasznalatot (ami mellesleg kb egy fereghajto allatoknak). Meg rakos lett. Nagyon sokan lettek rakosok - oltottak es oltatlanok egyarant. Sot, ezen meg fogsz dobbenni: rak mar a Covid-oltasok elott is volt, elkepeszto, mi? -
[HUN]NIMROD
senior tag
"hiteles forrás" Köszönöm, jól indult a napom, egy könnykicsordulós nevetéssel. Mondjuk eddig is tudtam, hogy világtalanoknak nem nagyon lehet elmagyarázni hogy milyen látni. Ti hárman amit itt összevergődtök, az döbbenetes.
De tényleg, legyen ez a döntő pont: mivel nem vetted a fáradtságot úgy látom hogy akár csak a miniszter nevére rákeress, még egy kicsit hajlandó vagyok segíteni, íme egy felvétel a beszédről. Természetesen még kapaszkodhattok abba, hogy valaki csúnya konteós a japán majálison rögzített semmitmondó blabla alá odaírt egy kamu angol szöveget, de ha van a közeletekben egy japánul kicsit értő illető, akkor nincs tovább, összeomlik talán végre a légvár amibe kapaszkodtok. Tegyetek félre mindent, és erre koncentráljatok.
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1724 üzenetére
Neked "kikristályosodott" világnézeted van, nem érdemes téged terhelni, még az erőlködésben valami különleges lelki-szellemi bajod lesz, amit csak kuruzslással lehetne gyógyítani, de mivel "úttalanutakon" járó vagy, csak a "megtérés" lehet a te igazi gyógyítod.
-
doc
nagyúr
En meg akartam varni amig elmondja hogy tenylegesen olvasta-e a cikket, vagy csak az ingyenesen olvashato cimet es leadet
BTW itt a cikk szovege (es igen, pont annyirol szol hogy az egeszsegugy megvaltozott mukodese miatt keso diagnozisok miatt esetlegesen gyogyithato (vagy lassithato) betegsegek is okozhattak halalt):
"Covid vaccines may have helped fuel rise in excess deaths
Experts call for more research into side effects and possible links to mortality rates
Covid vaccines could be partly to blame for the rise in excess deaths since the pandemic, scientists have suggested.
Researchers from The Netherlands analysed data from 47 Western countries and discovered there had been more than three million excess deaths since 2020, with the trend continuing despite the rollout of vaccines and containment measures.
They said the “unprecedented” figures “raised serious concerns” and called on governments to fully investigate the underlying causes, including possible vaccine harms.
Writing in the BMJ Public Health, the authors from Vrije Universiteit, Amsterdam, said: “Although Covid-19 vaccines were provided to guard civilians from suffering morbidity and mortality by the Covid-19 virus, suspected adverse events have been documented as well.
“Both medical professionals and citizens have reported serious injuries and deaths following vaccination to various official databases in the Western World.”
They added: “During the pandemic, it was emphasised by politicians and the media on a daily basis that every Covid-19 death mattered and every life deserved protection through containment measures and Covid-19 vaccines. In the aftermath of the pandemic, the same moral should apply.”
People queueing outside a vaccination centre in January 2021
Tens of millions of people were vaccinated during the pandemic Credit: WPA POOL/GETTY
The study found that across Europe, the US and Australia there had been more than one million excess deaths in 2020, at the height of the pandemic, but also 1.2 million in 2021 and 800,000 and 2022 after measures were implemented.
Researchers said the figure included deaths from Covid-19, but also the “indirect effects of the health strategies to address the virus spread and infection”.
They warned that side effects linked to the Covid vaccine had included ischaemic stroke, acute coronary syndrome and brain haemorrhage, cardiovascular diseases, coagulation, haemorrhages, gastrointestinal events and blood clotting.
German researchers have pointed out that the onset of excess mortality in early 2021 in the country coincided with the rollout of vaccines, which the team said “warranted further investigation”.
However, more recent data regarding side-effects has not been made available to the public, with countries keeping their own individual databases of harms, which rely on self-reporting by the public and doctors, the experts warned.
Delays to other treatments
Researchers said that it was “likely” that the impact of containment measures, restricted healthcare and socioeconomic upheaval during the pandemic had contributed to deaths, although accepted that was difficult to prove.
Gordon Wishart, chief medical officer at Check4Cancer, and visiting professor of cancer surgery at Anglia Ruskin University, warned repeatedly that delaying cancer diagnosis would lead to deaths.
“It was predicted early in the lockdown period that limited access to healthcare for non-Covid conditions would lead to delays in the diagnosis and treatment of time-critical conditions such as cancer, cardiac disease, diabetes and dementia and that this would lead to excess deaths from these conditions,” he said.
NHS England data shows that per 100,000 people the cancer incidence was 521 in the pre-lockdown year, then fell to 456 in 2020-2021, suggesting around 45,000 cancers were missed in the first pandemic year.
The incidence rate rose to 540 per 100,000 the following year suggesting many cancers were diagnosed late, when treatment would be less effective.
Speaking about the potential for vaccine harm, Mr Wishart added: “The authors are correct to point out that many vaccine-related serious adverse events may have been unreported, and point to the fact that the simultaneous onset of excess mortality and Covid vaccination in Germany is worthy of further investigation on its own.
“The paper provides more questions than answers but, it is hard to disagree with their conclusion that further analysis is required to understand the underlying causes of excess mortality to better prepare for the future management of pandemic crises”" -
senior tag
válasz syberia #1720 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy (egy konteós topikban!) az összes ilyen hírnél miért az ikszet kell linkelni, ami kb. egyetlen gigantikus tracker gyűjtemény, és persze nem is lehet elolvasni, csak ha az ember önként kiadja pl. a google vagy apple identitását, vagy legalább megosztja az email címét, hogy a háttérhatalom biztosabban nyomon tudja követni, hogy ki mi után is érdeklődik...
Amúgy ez az újságcikk:
Covid vaccines may have helped fuel rise in excess deathsEz meg a tanulmány:
Excess mortality across countries in the Western World since the COVID-19 pandemic: ‘Our World in Data’ estimates of January 2020 to December 2022A tanulmány azt a sémát követi, hogy elpufogtat pár ismert közhelyet, pl. azt, hogy a vakcináknak vannak mellékhatásai, meg hogy a pandémia alatt akadozott az ellátás, ezért lett egy csomó későn diagnosztizált egészségügyi probléma. A cikk ránézésre korrekt és érdemi része, hogy ad egy becslést arra, hogy a "nyugati" országokban mennyi lehetett a többlethalálozás. De nem mond semmit arról, hogy mi a többlet halálozás oka (szerkezete), nem nevezi meg sem az oltást, sem a covidot, sem semmit.
Az újságcikk pedig a bevezetőben említett általánosságokat hozza le, mint a tanulmány megállapításait (és még csak nem is hivatkozik az idézett tanulmányra.) Oké, azt írja, hogy "suggested", de az olvasóközönség nem fog ilyen nüanszokon rágódni. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1717 üzenetére
Attól, hogy neked, valamiről gondolatod, fogalmad, sincs, még létezik-het.
-
aktív tag
Nem veszem a bátorságot, hogy "félművelt" legyek, azaz, miden állításom mögött, bármelyiket is választod ki, írott irodalom van. Hogy a valóság, kit, milyen mélységben érdekel, az ő dolga. Úgy vélem, ebben, széleslátóköröm van. Nem ChatGPT-s.
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1709 üzenetére
Akkor én is leírom. Ha nem kell "hinni" benne, akkor:
A többlet halálozással az a gond, hogy számos hatás befolyásolhatja, pl. 2020-ban kevesebben haltak meg influenza miatt, ami részben kompenzálta éves viszonylatban a covid miatt plusz halálozást. Szóval van egy olyan tudós, aki 20 éve elemezgeti a születéseket meg a halálozásokat, és ő azt mondja, hogy13700 covid halott valószínűsíthető 2020-ban, de itt vagy te, aki találtál egy táblázatot az interneten, és kapásból cáfolod. (Ezért kell hinni neked, mert racionálisan a tudósra szavaznék...)Amúgy te most az erdőgazdaságos példámat illusztrálod éppen. Szóval van egy adattudós, aki kimutatja, hogy az erdőgazdaságban dolgozó vezetőknél a férfiak x%-kal keresnek többet, mint a nők, az irodai dolgozóknál y%-kal, a fizikai munkásoknál meg z%-kal. Azaz bármilyen réteget is nézünk, a nők fizetése elmarad a férfiakétól. Erre jössz te, találsz egy kimutatást az összes nemzetgazdasági ágazat fizetéseiről, és ott azt látod, hogy az erdőgazdasági ágazatban a nőknél magasabb az átlagfizetés, mint a férfiaknál. Erre kijelented, hogy az adattudós nyilván hazudik, hiszen te saját szemeddel láttad a táblázatban (igen, jól láttad), és ez csak úgy lehet, ha a nők tényleg többet keresnek, mint a férfiak (nem, tök rosszul látod, csak vagy nem gondoltál bele, vagy nem érted a mögöttes matekot.)
-
Z.É.T.
őstag
válasz kolja58 #1714 üzenetére
Már ne is haragudj, de aki jobban otthon van ezekben - és itt most az ezoterikus dolgokra értem - annak nyilvánvaló, hogy csak vetíteni igyekszel, vagy, ami mégrosszabb, nagyon könnyen lyukra futsz, mert csak félművelt vagy ezekben. (is)
Cserébe, hatalmas ezós + vallásosként a megnyilvánulásaid elég nagy része - finoman fogalmazok - szeretettelen.
Víz? Dehogy! Bor. -
aktív tag
válasz NeoPampalini #1713 üzenetére
hogyha valaki veszi a fáradságot,
Látom neked ezzel, azon kívül, hogy imagint ötlesz ki nem kell foglalkoznod.
Úgy gondolom, még ennyire se fárasztasd magad.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1701 üzenetére
Azért írtam le, mert a covid, azaz a világjárvány a téma.
Ennek megértéséhez főleg a naptevékenység ritmusának emberre gyakorolt éteri erőhatásait kell egyes bolygókonstellációkban jól értelmezni."
Ezt pedig, azért, hogyha valaki veszi a fáradságot, akkor kapjon támpontot a covid és egyéb világjárványok mikéntjére, érthetőségére.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
NeoPampalini
senior tag
"+NeoPampalini: nem NEKEM kell "hinni", hanem megnézni azt a linket a KSH táblázatára amivel kezdtem. Nincs további magyarázgatás, ott van a két egymást követő év feketén-fehéren. Ha egy kicsit eltekerünk jobbra, még külön oszlop is van ennek, a letolt gatyás 20-as év után az "oltás egy golyóálló mellény" 21-es év majdnem HÁROMSZOR annyi halottat eredményezett. Ahogy kolléga is írta azóta, de igen, már mindenhol ott volt a "covid" '20-ban. Ebben a témában ne fáradjatok tovább, felesleges."
Nem is említett itt senki "hitet", szerencsére a tudomány nem hit kérdése.
Tehát szerinted 2020 év végén egyből mindenki be lett oltva (pontosabban 21 januártól, mert onnantól volt idehaza elérhető kovid oltás), vagy most mi itt a problémád tulajdonképpen?
Nézd meg az oltások számának, illetve a halálozások számának az alakulását, segítek.
Oltottak száma: [link]
Kovid halottak száma: [link]Melyik részét nem érted?
-
doc
nagyúr
"a rőtsild-médiában egy betűt nem fogtok erről találni." - tehat semmilyen hiteles forras nem tamasztja ala az allitast, de igy van mert megirta a facebook
"te meg kegyetlenül fárasztó vagy ám" - az elobb meg arrol volt szo hogy miert nem hozunk szemelyes tapasztalatot. Hoztam. Most meg ez a baj?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
+NeoPampalini: nem NEKEM kell "hinni", hanem megnézni azt a linket a KSH táblázatára amivel kezdtem. Nincs további magyarázgatás, ott van a két egymást követő év feketén-fehéren. Ha egy kicsit eltekerünk jobbra, még külön oszlop is van ennek, a letolt gatyás 20-as év után az "oltás egy golyóálló mellény" 21-es év majdnem HÁROMSZOR annyi halottat eredményezett. Ahogy kolléga is írta azóta, de igen, már mindenhol ott volt a "covid" '20-ban. Ebben a témában ne fáradjatok tovább, felesleges.
A saját tapasztalatokhoz kapcsolódóan mutatom az újabb "konteós oldal"-t: Szakács Árpád . com Ebben a cikkben említésre kerül az hogy Japánban a volt belügyminiszter - aki szintén turbórákos lett a kísérleti sz@rtól - BOCSÁNATOT KÉRT amiért nem akadályozták meg a tömeges emberkísérletet. Lehet "tényellenőrizni", csak szólok hogy nehéz, fáradtságos munka lesz nektek, mert a rőtsild-médiában egy betűt nem fogtok erről találni. (doc, te meg kegyetlenül fárasztó vagy ám, nyilvánvaló hogy nem MINDENKI pusztul bele, soha nem is beszélt erről senki)
-
syberia
veterán
Anno kimutatták svájci-konteós-kardiológusok, hogy a kovid oltást követő szívizomgyulladás az esetek túlnyomó többségében teljesen tünetmentesen ment végbe. Én 3 Lengyel Zsolt féle dózissal a karomban nem ugrálnék, szó szerint sem!
(#1707): Pontosan, ismerősömet is hasonlóan vették rá ennek a szarnak a beadatására. Bár csak kínait kapott, ami jóval kevésbé halálos mint a Pfizer génterápiája.
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
"1. Szerencsére Mo-on senki nem kényszerített arra, hogy beoltasd magad," - Dehogynem: a tanároknak és az egészségügyiseknek kötelező volt, a párom tanár és sikerült neki kihagyni, kirúgással fenyegetett az iskola és mégsem tette meg, mert nincs tanár abból a szakmából.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Objektív és egzakt számokkal nem tudom alátámasztani állításom. Nem szükségszerűen volt szinkronban ez az érintkezéssel, inkább vezetésbeli felfogás diktálta a kötelezvényt. Persze ahol nagy volt a kitettség ott értelemszerűen kötelező volt, de nem csak ott. Két okból nem ugrott ki látványosan e jelenség: többség eleve beoltotta magát; belátta, hogy ez ön- és közérdek, meggyőzte az állami propaganda, illetve a munkahelyet megtartó kényszer eleve engedelmességre intette a dolgozót. Mindezek mellett is akadtak azért keserű pillanatok, s mindegy is az, hogy valaki vérkonteós vagy szerzett immunborítással rendelkezik és ember nincs, aki megjósolná egy egyébként a többségnél működő oltás egyéni hatásait. Van, mikor okosabb a váltás.
-
-
totron
addikt
1. Szerencsére Mo-on senki nem kényszerített arra, hogy beoltasd magad, ha csak nem pont olyan munkahelyen dolgoztál, de akkor is megtehetted, hogy munkahelyet váltasz.
Khm, ez szerinted a valóságban is ennyire gördülékeny? A pont olyan munkahelyekből elég sok volt... Mi több, a túlnyomó többségükben ilyen munkahelyek voltak. -
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #1700 üzenetére
"arra sem született válasz, milyen saját személyes tapasztalatok vannak"
En kaptam harom Pfizert.
Bele is haltam.
Ketszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest