- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
válasz
kicsi609 #218 üzenetére
Az üzlet már le is bonyolódott, köszönök mindent!
Hamarosan ismét jelentkezem, de barátnőmmel már ugyis ledumáltátok, mikor kell megint.
Emberek! Ne parázzatok! A folyadékok eredetiek, egyszerűen csak olcsóbbak!
Tudom, már vagy fél tucattal vásároltunk itt a barátnőmmel!
(Ezért cumi Magyarország, külföldön tényleg ennyivel olcsóbb, nézzetek csak utána!) -
ajándék upp
-
-
válasz
#30814464 #131 üzenetére
Én 7 éve kontaktlencsés vagyok...
Nincs semmi baj azokkal a lencsékkel, amiker egy hónapig bent lehat tartani, de én azért nem vennék olyat. Amikor a szemed csunkva van (pl alszol) nem kap a szemed elég oxigént a lencse miatt.
A lényeg, hogy azért nwm vagy fitt reggel, mert rohadtul kiszárad a szemed, mire reggel felkelsz. Szerintem vegyél szemcseppet, amit lehet kontaktlencséhez haszálni, és reggelente csöppents a szemedbe. -
Ismét vettem folyadékot. (és mostmár mindig fogok is Tőle).
Emberünk pontos, segítőkész. Na parázzatok, csak ajánlani tudom. -
Hm...
Most olvasom, hogy Magyarország lakosságának 2% visel kontaktlencsét...
Az 200.000 ember!
Ide meg alig látogatnak.
Mindegy, nekem már van kontaklencse folyadékom egy időre.... -
Na, vásároltam én is 2 folyadékot.
A barátnőm ment érte (Ő tanul Pesten), minden rendben zajlott, a folyadékok original csomagolásban, és az ''emberkénk'' nagyon kedves volt
Szóval ajánlom mindenkinek! -
Bausch&Lomb IOMPemag Plus 500ml 2500Ft
^^^-- ilyen kellene egy, feltéve, hogy van olyan jó, mint a sima Bausch&LombReNu Multi Purpose 355ml-es....
A barátnőmnek kellene, hétfő vagy kedden, ha jó, akkor VIII ker. kálvin tér, vagy a ferenciek tere fél 4kor.
Neked mikor jó?? -
Egy upp....
Igen, csak azzal az a cumi, ha sokáig haaználsz lencsét, pl. több hónapig nem fehérjeoldós folyadékkal, akkor 1-2 éven belül mondja a dokinéni, hogy nem használhatsz az életben többet k.lencsét, mert szétk_rta a szemed. Nem vitaképpen mondom, hanem hogy mindenki tudja.
Amugymeg, én sem értem, miért nem megy a topic, elvégre irtak személyes tapasztalatot a korrekt vételről.... -
Na, látom, nem nagyon pörög a topic, gondolom azért, mert a legtöbb ember tart attól, hogy valami bibi van ebben az egészben.
Szeretném kiemelni, hogy bitos nem linkel az emberünk, ezt pedig abbból gondolom, hogy Anyukám pár évig kint dolgozott külföldön, és mindig Ő hozta nekem a lencsefolyadékot, semmi baj nem volt velük, csaomagolás, minden ugyan az, csak egyetlen eltérés volt: az ára!
Sokkal olcsóbbak ezek a dolgok kint, mint nákunk.
A lényeg, hogy szerintem ne parázzon senki, azon kivül, hogy több pénz marad a zsebében, semmilyen más ''hátrányt'' nem könyvelhet el magának az ember, ha ugyanolyan, csak külföldről származó kontaktlencse folyadékot vesz...
Ja, még annyi, hohy a külföldi flakonok kupakja még le is van fóliázva, szóval látszana, ha valami mahina volna velük (legalábbis azok levoltak, amiket nekem hozott az Anyukám). -
Közben eszembe jutott, hogy a posta olyan 1k körül lenne, szóval ugy jönnék ki jól, hogyha többet rendelék, különben árban ugyanott vagyok, mint bármelyik ofotértban...
Ezek ugye eredeti cuccok, nem ''utángyártottak'', mert mondjuk nem örülnék ha szétcsesznék a szemem....
Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest