- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
én sem vagyok megelégedve a mozik hangzásával. úgy érzem, hogy otthon sokkal jobban szól, pedig nem egy fél millás hangcucc van a szobámban.
valahogy otthon sokkal jobban szól a mély, beremeg az ágy, a hangok is jobban definiáltak, hogy honnan jönnek, stb.
egyébként a topicnyitónak mindenképp tanácsolom, hogy valami ismerősnél nézze meg a Gladiátort dts-ben egy jobb házimozi cuccon, mert az 5.1 ha jól szól, akkor a filmeknél hatalmas pluszt ad a sztereóhoz képest. -
luciferc
őstag
hallgattam már, lenne is ami úgy gondolom jó lehet, ezért is nem az a kérdés, hogy milyet, hanem egyáltalán ilyet (értsd 5.1)? A mozival amúgy én is így vagyok, nem annyira vágódtam hanyatt a nagy surround búbánattól, ezért is a dilemma. Kell ez nekem? Ad számottevően több élményt? És ilyenek. erre gyűjtök most véleményeket, ki hogy látja, főleg ha próbálta mindkét verziót.
A 17cm-re írtam az előbb. -
luciferc
őstag
Azért az a 17cm-es mélynyomó ami a kompakt hifimben van, az nem éppen bookshelf kategória..., szvsz.
amúgy részben zenére részben filmre lenne használva, mondjuk 60% zene 40% film, de fele-fele is lehet.
azért ez, hogy ''ha hátsó hangfalból jön a hang, azért azt onnan is hallod.'' illetve ''jobb a térhetása (vagyis inkább fogalmazzunk úgy, innen is onnan is jön egy-egy effect)'' inkább a sztereó megoldás felé lökdös...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest