- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
én még nem hallottam. kifejtenéd?
valamelyik topicban adhatnál néhány tanácsot, hogy milyen rca kábelt vegyek, mert a 150Ft-os kábelektől búg a egész. (dekóderes dvd-m van, 5.1 bemenetre csatlakoztatva)
csak egy linket írj ide, hogy megtaláljam a topicot. előre is köszönöm. -
zsoltee10
addikt
én sem vagyok megelégedve a mozik hangzásával. úgy érzem, hogy otthon sokkal jobban szól, pedig nem egy fél millás hangcucc van a szobámban.
valahogy otthon sokkal jobban szól a mély, beremeg az ágy, a hangok is jobban definiáltak, hogy honnan jönnek, stb.
egyébként a topicnyitónak mindenképp tanácsolom, hogy valami ismerősnél nézze meg a Gladiátort dts-ben egy jobb házimozi cuccon, mert az 5.1 ha jól szól, akkor a filmeknél hatalmas pluszt ad a sztereóhoz képest. -
zsoltee10
addikt
azért 80e-s dvd lejaátszó szvsz túlzás, hiszen 80eFt-os rendszerben gondolkodik.
az általad említett út a járható, és optimális, de nem éri meg szvsz 80 ropit kiadni csak a dvd lejátszóra. vegyen egy panasonic középkategóriás dvd-t és kész. 30e körül megvan, de még az s27 is korrekt, mégis pana minőség, és jóval 30 alatt mennek már.
a mai fejlődési ütemet tekintve is feleslegesnek érzem egy drága dvd vásárlását, hiszen ha ilyen ütemben fejleszti a rendszert, akkor 4 év múlva használná csak ki. akkor meg egy ilyen dvd fog 20e-be kerülni. ld. 3 éve egy 0 tudású pana dvd 115e volt, amit az s27 aláz minden téren 20-ért.
aztán egy normális erősítő, amit már lehet találni 80e magasságában. majd 2 front hangfal, végül a center, és a surround szett. -
zsoltee10
addikt
hát megmondom őszintén, hogy egy 70e-s LG házimozit felesleges venni. borzasztó hangja van komolyan. inkább vidd át a mini hifit a másik szobából, ha nincs annyi pénz, hogy legalább egy 110e körüli összegbe kerülő panasonic kompakt házimozit vegyetek. ez alatt házimoziban gondolkodni felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest