- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OsOnO87
csendes tag
válasz zsozsoooooo #2539 üzenetére
Szia! Megírnád, hogy hogyan hoztad össze a yatse-t a wdtv live-al? Yatse legújabb "megvásárolt", kiválasztom a filmet gépen elindul, rámegyek a közvetítésre és azt írja mindegyik, h nem támogatott fájltípus. :S
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! Lightning-HDMI Adapter vásárlásán gondolkozom. Kodi-val szeretném használni értelem szerűen TV-n szeretném nézni a filmeket az Ipad-emről. Nézegettem róla videókat és azt láttam, hogy a TV képernyő közepére helyezi ez a képet, tehát nem tölti ki a teljes képernyőt. Van erre valami megoldás? Vagy mi a tapasztalatotok? Köszi.
-
OsOnO87
csendes tag
Konkrétan a hardveraprón találtam 8 ezerért. Annyit szerintem megérne, ha teljes képernyős lenne, de így akkor nem. A hsz.-edből azt vettem ki, hogy akkor még maga az Apple TV sem képes teljes képernyőn megjeleníteni a Kodi-t? Mondjuk AppleTv-t én személy szerint nem vennék, csak kérdezem.
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! Van egy KIII boxom, most éppen a LE legújabb verziójával. Az a gondom, hogy az online filmek mikrolaggolnak rajta. Régebbi LE-n is, de Androidon is. Várom az ötleteket, előre is köszönöm. Ja és amúgy videó felbontás független a dolog..
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! Van valami megoldás a magyar tv adásokra? Volt ugye a Cardshare majd Live TV Serbia.. Minap találtam olyat, hogy "streamhub". Ebben a videóban mutatja is, hogy vannak benne magyar csatornák: https://www.youtube.com/watch?v=4ifCZDmcxkM
Azonban ha felteszem ezt a kiegészítőt nálam valamiért nem jelenik meg a Live Tv-n belül az "iptv scarpers", mint ahogy a videóban. Tud erről valaki valamit? Köszi. -
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! Valszeg hülye kérdés lesz, de ugye van ez az ingyenes próba hónap az HBO GO-n. Be is regeltem bankkártyával. Azt próbálta már valaki, hogy minden hónapban új mail címet csinál és azzal újra regel?
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! TCL 55C728 TV vásárláson gondolkozom. Főleg 4k HDR filmekhez veszem. Mivel android, ha teszek rá Kodi-t, akkor vinni fogja a 4k dolby vision-t? Köszi.
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! A https://sweet.tv tökéletesen működik, csak szólok. 7 napig ingyenes bankkártya adatok megadása nélkül, ráadásul az email cím sem kell, hogy valódi legyen, mert nem kell visszaigazolni. Tehát hetente 1 perc se egy új reg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Nintendo Switch OLED 64GB. Splatoon 3. Edition (Garanciás) Kiváló állapot+Extra tartozékok! CSERE IS
- - Garanciális! - ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming 24GB GDDR6X 384bit
- Bomba ár! Dell Latitude D630 - Intel T7500 I 2GB I 80GB I 14,1" WXGA I Garancia!
- ddr 4 ram elado
- Wacom Intuos DRAW Pen S (CTL-490D)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest