Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
válasz
castiels #47520 üzenetére
Azért annyira nem nehéz megtalálni
[https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/tag/19.5-Matrix] -
pilot-csaba
csendes tag
válasz
castiels #38552 üzenetére
3 db Android TV-Box van a közelemben (nálunk + a szülőknél). Mindháromra ma műtöttem fel a HBO MAX-ot, és az első bejelentkezésnél nekem is megakadt. (logot nem néztem) KODI újraindítás után már simán elindúlt. Röviddel utána raktam fel a többire, és azoknál már rögtön elindúlt hiba nélkül. Én ezt account problémának azonosítottam.
-
ORCA58
addikt
válasz
castiels #38554 üzenetére
Kínai boxon a HBO Max megy Leia és Matrix alatt is. A Tegnapi hibát -az egyszer elkezdett filmet nem indította újra- már javították is. A HBO-Go még úgy működik, hogy a keresőbe beírom a címet. Onnan indul 1080p-ben, már ha az adott tartalom fent volt a HBO-Go-n. Gondolom ez nem sokáig marad így.
-
Castell
aktív tag
válasz
castiels #36626 üzenetére
Én Mátrixra a haramadikat töltöttem le (764 kb). Rárakod egy pendrivera vagy samban keresztül bemásolod mondjuk a downloads mappába, majd kodin belül telepítés zip fájlból és a bettalózod a fájlt.
Megmarad minden beállításod, most tesztelem én is amúgy, nálam akadozott ezzel a próbaverzióval is, de az alábbiak segítettek:
Telepítés után töröltem a cache-t és a temp mappát, a cache méretét felemeltem 100 mb-ra, és bepipáltam az use mpeg dash opciót és a max. felbontást beállítottam itt 720 p-re.
Így minden videó pöccre indul és nem akad.
-
-
brazos
senior tag
válasz
castiels #36348 üzenetére
A linkelt Github zip lehet, hogy matrix kompatibilis, de ezt te közvetlenül nem tudod használni a Kodi-ban, mivel ez ún. forrásfájl, amit még le is kell fordítani arra a rendszerrre, amin majd használni akarod. Bontsd ki a zip-et, és látni fogod benne, hogy ezt még le kell fordítani.(make install) Ezért szürkül ki a kodi alatt.
-
brazos
senior tag
-
-
blakey
titán
válasz
castiels #36310 üzenetére
A Matrixra van patch, megoldás, a Leiára már nem feltétlenül szándékoznak megcsinálni, szóval passz, megoldás lenne, de hajlandóság nincs, egyrészt igazuk van, mert a Matrix már nagyon jó és stabil, másrészt meg a Leia is egy nagyon jó, de pont a kettő között történt a python2/python3 átállás és ezt már nem nagyon akarják oda-vissza játszani, szól Matrix alatt egyelőre menni fog, persze amíg van HBO GO, mert ugye abból is Max lesz.
A legfrissebb Nightly-t használom, nem tudom, hogy korábbi RC3-mal pl. működik-e vagy sem. -
gyűrű
addikt
válasz
castiels #35075 üzenetére
Be lehet állítani az inputstream helperben hogy milyen időközönként keressen frissítést..
Először állítsd be azt pl 90 napra, aztán engedd neki frissíteni, ha valami nem jó akkor alapból 4 előző verziót tárol amiből visszateheted a frissítés előttre. Letiltani nem szabad, de azt ott írja is. -
válasz
castiels #35071 üzenetére
Ez melyik addonnál van? Amúgy az inputstream helper lesz a ludas. Soha nem próbáltam, de az inputstream helper beállításokban van egy olyan, hogy letiltás. Nem magát az addont kell letiltani, hanem a beállítások között önmagát. Akkor meg fog szűnni a popup, a kérdés csak az, hogy menni fog-e a DRM playback. De egy próbát megér. Amúgy ha ez nem jön be, csak a monkey patching marad kézzel a kódban.
-
hapsitapsi
csendes tag
-
Gaben92
őstag
válasz
castiels #34788 üzenetére
Szerintem megoldható.
Nekem NAS-on futott a Kodi, és a gyári QNAP távirányítóval a ház és az alatta lévő gombok úgy működtek, hogy az egyik a channel list, a másik pedig az EPG volt. Szóval a funkció biztosan ott van, max egy XML szerkesztés kellhet hozzá.
-
tobias40
veterán
válasz
castiels #34649 üzenetére
plugin.video.netflix_1.12.3_20210331_t1.zip akkor ezzel ha nem megy az előzővel.
-
tobias40
veterán
válasz
castiels #34647 üzenetére
Letöltöd a plugin.video.netflix_1.14.1+matrix.1_20210331_t1.zip filet,és frissíted.Én megcsináltam és működik mátrix-on...
-
gyűrű
addikt
válasz
castiels #34642 üzenetére
Már megoldotta a dev. sztem holnapra lessz hivatalos javítás, mert már kész. Innen letölthető.
-
spiky03
veterán
válasz
castiels #33089 üzenetére
Köszönöm
Ezt hol találom? Ebben az összes UPC csatorna benne van amim van?@Bozsek
UPCs vagyok, csak a projektoron szeretném majd nézni a meccseket és nem TVn, ezért érdeklődtem, hogy CE alá van e valami lehetőség mert az Online streamingben sajnos nincs benne ez a csatorna. -
cof
veterán
válasz
castiels #31277 üzenetére
Igen tudna. Nekem is az egyik egy DVI-D bemenetes TV-re van kötve. Kell hozzá egy HDMI to DVI-D átalakító és HDMI kábel, vagy direktben HDMI - DVI-D kábel. [link]
Viszont ha nem tudja az 1080p felbontást a monitor akkor nem lesz kép, amíg nincs átállítva CE és Android alatt 720p-re.
Persze a fenti akkor igaz, ha nem közöl EDID infókat vagy hamisat közöl mint az én TV-m (1080p-t).
A hangot viszont optikán vagy analógón tudod megszólaltatni.
-
etrop01
tag
-
blakey
titán
válasz
castiels #18827 üzenetére
Szerintem kezd el olvasni a Kodi kezdőknek dolgot. Van a Kodiban DLNA támogatás.
-
kmarci25
veterán
válasz
castiels #18662 üzenetére
Ezt elolvastad? HBO Go addon github readme. Érdemes lenne...
Inputstream Adaptive hol lehet bekapcsolni?
Kiegészítők között keresés, megtalálod. Hosszan nyomsz rajta egy ok-t, és az addon információs oldalán látod, hogy be van-e kapcsolva, vagy nem. (Nálam alapból be volt kapcsolva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest