Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Apple Watch
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki már járt így. Vásároltam egy T95MAX boxot geekbuyingról [link] <--ezt a fajtát. Olyan gondom van, hogy már mikor elöször bekapcsoltam összeraktam elindult és ahogy bejön a főmenű egyből újra is indul. Addig csinálja még egyszer csak bedobja a factory reset ablakot és ha azt megcsinálom akkor már müködik viszont ahogy leállítom már egyből megint nem akar elindulni és az egész procedura előről kezdődik. Jelenleg úgy oldottam meg, hogy nem kapcsol ki ha véletlen megnyomnám a kikapcsoló gombot csak alvóba megy és így jó. Viszont ha van egy áramszünet akkor mindent lehet beállítani előről. Már próbáltam firmware frissítés már a T95Z Plus firmware is ráraktam, de azzal is ugyan ezt csinálja úgyhogy ment rá vissza a sajátja. Írtam az oldalnak ahonnan vettem, de oktober 4-ig nem tudnak valami ünnep miatt segíteni. Esetleg valaki járt már így? Vagy tapasztal hasonlót? Egyébként így, hogy nincs kikapcsolva csak alvóba megy minden szuperül működik rajta Kodi,Hbo max,netflix, chrome minden. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest